Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colinas F.c Zé do Rui F.C.
B-1 Tactiek SEM NOME
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
54.9 gemiddelde waardering 56.6
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitmuntend


7e minuut.
Elčík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fam rent richting de bal. Lema onderschept slim de pass. Lema geeft een hoge lob. Ochoa krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kříž kopt de bal weg. Lema speelt de bal door. Stachyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachyra schiet op doel. Pazur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - Zé do Rui F.C. 0:1

13e minuut.
Kříž geeft een hoge lob. Ionaş rent richting de bal. Ionaş passt de bal zonder na te denken. Warakomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Warakomski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Elčík rent richting de bal. Fam verovert de bal door een tackle van achteren. Fam passt de bal met de wreef. Brügger rent richting de bal. Brügger haalt uit met een fantastische trap. Mogyorósy bokst de bal weg. Mostowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Colinas F.c - Zé do Rui F.C. 1:1

19e minuut.
Kis-Molnár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodíšek rent richting de bal. Kis-Molnár onderschept slim de pass. Kis-Molnár geeft een hoge lob. Mostowski springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Mogyorósy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Quintanilha passt de bal in één keer door. Hodíšek verovert de bal door een tackle van achteren. Kis-Molnár rent richting de bal. Kis-Molnár geeft de bal voor. Mostowski springt en kopt de bal. Paal! Mogyorósy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Pytelka probeert naar een medespeler te passen. Fam met een sublieme pass. Brügger is nu in balbezit. Brügger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - Zé do Rui F.C. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colinas F.c 48%, Zé do Rui F.C. 52%.
Colinas F.c - Zé do Rui F.C. 2:1

52e minuut.
Kis-Molnár speelt de bal door. Quintanilha is nu in balbezit. Quintanilha passt de bal in één keer door. Mostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Klungelig pakt Lema de bal. Lema geeft een hoge lob. Ochoa rent richting de bal. Ochoa haalt uit met een fantastische trap. Pazur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Colinas F.c - Zé do Rui F.C. 2:2

63e minuut.
Kłosowski probeert naar een medespeler te passen. Kis-Molnár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kis-Molnár met een sublieme pass. Mostowski is nu in balbezit. Mostowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Inworp. Pliszka komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Ionaş is nu in balbezit. Fam onderschept slim de pass. Lema begaat een overtreding. Lema krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Inworp. Gintel komt het veld opgelopen. Oppizi komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Gintel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gintel geeft de bal voor. Ochoa kopt de bal weg. Klungelig pakt Pliszka de bal. Pliszka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Buitenspel voor Pliszka. Goede buitenspelval van de verdediging. Miniccio komt het veld opgelopen. Mateiaş komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Mateiaş rent richting de bal. Mateiaş passt de bal in één keer door. Pliszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pliszka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - Zé do Rui F.C. 2:3

88e minuut.
Oppizi met een sublieme pass. Gintel is nu in balbezit. Gintel geeft de bal voor. Pliszka rent richting de bal. Pliszka schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colinas F.c 54%, Zé do Rui F.C. 46%.
Colinas F.c - Zé do Rui F.C. 2:3