Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
To a Tôa F.C Villarreal FC
Primeira 2 Tactiek efc
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.5 gemiddelde waardering 52
good Schieten formidable
good Passen solid
good Verdedigen excellent


9e minuut.
Schisano met een snelle inworp. Ljubičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubičić geeft een lange en hoge pass. Gabrhel maakt een snoekduik en kopt de bal. Parejro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Felid is nu in balbezit. Schisano speelt de bal door. Saluz is nu in balbezit. Saluz haalt uit met een fantastische trap. Parejro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
To a Tôa F.C - Villarreal FC 0:1

17e minuut.
Šeme met een sublieme pass. Schisano speelt de bal door. Saluz is nu in balbezit. Saluz haalt uit met een fantastische trap. Parejro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
To a Tôa F.C - Villarreal FC 0:2

21e minuut.
Saluz heeft problemen om de bal te vangen. Piesio speelt de bal door. Cresci speelt de bal door. Gabrhel is nu in balbezit. Gabrhel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Schisano passt de bal met de wreef. Ljubičić is nu in balbezit. Ljubičić speelt de bal door. Saluz heeft problemen om de bal te vangen. Saluz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Conka trapt de bal weg van het doel. Felid kopt de bal weg. Schisano rent richting de bal. Schisano geeft een lange en hoge pass. Saluz maakt een snoekduik en kopt de bal. Parejro bokst de bal weg.

36e minuut.
van Stee onderschept slim de pass. van Stee geeft de bal voor. Saluz rent richting de bal. Gabrhel rent richting de bal. Gabrhel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Schisano passt de bal in één keer door. Ljubičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubičić passt de bal zonder na te denken. Cresci geeft de bal voor. Saluz maakt een snoekduik en kopt de bal. Parejro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: To a Tôa F.C 64%, Villarreal FC 36%.
To a Tôa F.C - Villarreal FC 0:2

56e minuut.
Pyskaty is nu in balbezit. Figueira Camargo onderschept slim de pass. Figueira Camargo geeft de bal voor. Gabrhel is nu in balbezit. Gabrhel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
To a Tôa F.C - Villarreal FC 0:3

61e minuut.
Barbieri verovert de bal door een tackle van achteren. Ljubičić rent richting de bal. Ljubičić speelt de bal door. Saluz rent richting de bal. Saluz haalt uit met een fantastische trap. Parejro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Felid passt de bal in één keer door. Schisano speelt de bal door. Gherghina is nu in balbezit. Gabrhel onderschept slim de pass. Gabrhel haalt uit met een fantastische trap. Parejro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Cresci is nu in balbezit. Gabrhel is nu in balbezit. Cresci bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresci geeft een lange en hoge pass. Saluz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Gherghina geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cresci met een snelle inworp. Ljubičić is nu in balbezit. Ljubičić geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Parejro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Piesio onderschept slim de pass. Ljubičić verovert de bal door een tackle van achteren. Ljubičić passt de bal zonder na te denken. Gabrhel is nu in balbezit. Gabrhel schiet op doel. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Inworp. Schisano met een snelle inworp. Ljubičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubičić geeft een hoge lob. Gabrhel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
To a Tôa F.C - Villarreal FC 0:4

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Karyś de bal onder controle te krijgen. Cresci rent richting de bal. Cresci passt de bal met de wreef. Gabrhel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrhel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: To a Tôa F.C 72%, Villarreal FC 28%.
To a Tôa F.C - Villarreal FC 0:4