Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série C.08
  • Stadion: Marmotas Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14629
Marmotas Olimpykes
54321 Tactiek 1-4-6-0
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
62.1 gemiddelde waardering 53.9
excellent Schieten solid
excellent Passen solid
excellent Verdedigen excellent


7e minuut.
Gabelli speelt de bal door. Vågen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vågen passt de bal zonder na te denken. Kołacki is nu in balbezit. Kołacki haalt uit met een fantastische trap. Wawrzkowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Puhl met een sublieme pass. Dévora is nu in balbezit. Buco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buco krijgt een gele kaart. Dévora moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dévora kan niet meer verder spelen. Týnský komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Týnský met een snelle inworp. Peixeiro is nu in balbezit. Żuczkowski begaat een overtreding. Żuczkowski krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Żuczkowski geeft de bal voor. Daar is Magaton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vågen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vågen schiet op doel. Wawrzkowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marmotas 46%, Olimpykes 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Marmotas - Olimpykes 0:0

47e minuut.
Mangueira is nu in balbezit. Châtel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mangueira is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Renjel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Peixeiro kopt de bal weg. Daar is Châtel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mangueira is nu in balbezit. Mangueira schiet op doel. Sezer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Velásquez is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Renjel rent richting de bal. Grosso is nu in balbezit. Puhl verovert de bal door een tackle van achteren. Puhl geeft een hoge lob. Daar is Velásquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mangueira is nu in balbezit. Anguita legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mangueira is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Korte komt het veld opgelopen. Estela komt het veld opgelopen. Mangueira kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Sezer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marmotas - Olimpykes 1:0

63e minuut.
Estela verovert de bal door een tackle van achteren. Renjel verovert de bal door een tackle van achteren. Renjel geeft een lange en hoge pass. Mangueira is nu in balbezit. Mangueira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Daar is Renjel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Renjel passt de bal zonder na te denken. Puhl is nu in balbezit. Puhl geeft een hoge lob. Mangueira springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marmotas - Olimpykes 2:0

68e minuut.
Puhl speelt de bal door. Daar is Mangueira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Renjel rent richting de bal. Renjel geeft een lange en hoge pass. Peixeiro springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Gabelli passt de bal in één keer door. Korte probeert naar een medespeler te passen. Kołacki rent richting de bal. Kołacki draait met de bal, schiet en ... Vågen probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Żuczkowski probeert naar een medespeler te passen. Kołacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Renjel begaat een overtreding. Kołacki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kołacki kan niet meer verder spelen. Esparza komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marmotas 42%, Olimpykes 58%.
Marmotas - Olimpykes 2:0