Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série C.08
  • Stadion: Real Camp
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 16850
Villarreal FC Colinas F.c
efc Tactiek B-1
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
54 gemiddelde waardering 54.8
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Ruas geeft de bal voor. Varholak rent richting de bal. Saluz verovert de bal door een tackle van achteren. Saluz draait met de bal, schiet en ... Pazur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Villarreal FC - Colinas F.c 1:0

5e minuut.
Valbeny bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbeny probeert naar een medespeler te passen. Curado bereikt de bal nog maar net als eerste. Curado haalt uit met een fantastische trap. Pazur probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Schisano passt de bal zonder na te denken. Cresci met een sublieme pass. Saluz bereikt de bal nog maar net als eerste. Saluz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Villarreal FC - Colinas F.c 2:0

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Curado de bal onder controle te krijgen. Kříž bereikt de bal nog maar net als eerste. Saluz onderschept slim de pass. Saluz haalt uit met een fantastische trap. Pazur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Villarreal FC - Colinas F.c 3:0

25e minuut.
Daar is Kis-Molnár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kis-Molnár passt de bal in één keer door. Mostowski rent richting de bal. Mostowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Villarreal FC - Colinas F.c 3:1

28e minuut.
Varholak probeert naar een medespeler te passen. Kis-Molnár is nu in balbezit. Kis-Molnár passt de bal zonder na te denken. Mostowski is nu in balbezit. Mostowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Quintanilha speelt de bal door. Kis-Molnár is nu in balbezit. Kis-Molnár geeft een hoge lob. Mostowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Villarreal FC - Colinas F.c 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Villarreal FC 50%, Colinas F.c 50%.
Villarreal FC - Colinas F.c 3:2

50e minuut.
Fam probeert naar een medespeler te passen. Šeme geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pytelka de bal. Saluz rent richting de bal. Saluz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Fam speelt de bal door. Brügger is nu in balbezit. van Stee bereikt de bal nog maar net als eerste. Brügger onderschept slim de pass. Brügger haalt uit met een fantastische trap. Tömöri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Schisano probeert naar een medespeler te passen. Saluz bereikt de bal nog maar net als eerste. Curado bereikt de bal nog maar net als eerste. Curado schiet op doel. Pazur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Villarreal FC - Colinas F.c 4:2

74e minuut.
Cresci is nu in balbezit. Cresci geeft een hoge lob. Saluz bereikt de bal nog maar net als eerste. Saluz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Villarreal FC - Colinas F.c 5:2

79e minuut.
Quintanilha probeert naar een medespeler te passen. Kis-Molnár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kis-Molnár probeert naar een medespeler te passen. Mostowski is nu in balbezit. Mostowski haalt uit met een fantastische trap. Tömöri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Fam heeft problemen om de bal te vangen. Fam passt de bal in één keer door. Mostowski rent richting de bal. Mostowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Villarreal FC - Colinas F.c 5:3

87e minuut.
Schisano rent richting de bal. Schisano probeert naar een medespeler te passen. Saluz bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbeny is nu in balbezit. Valbeny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Saluz bereikt de bal nog maar net als eerste. Varholak begaat een overtreding. Saluz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Valbeny neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Saluz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Villarreal FC 51%, Colinas F.c 49%.
Villarreal FC - Colinas F.c 5:3