Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série C.09
  • Stadion: Campão
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 20000
Pontal F.C. Spartacus F.C
Série C II Tactiek Outlier
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 61.2
solid Schieten formidable
very good Passen very good
solid Verdedigen excellent


14e minuut.
Klungelig pakt Culpi de bal. Tianno verovert de bal door een tackle van achteren. Tianno geeft de bal voor. Klungelig pakt Braga de bal. Braga draait met de bal, schiet en ... Fedák bokst de bal weg.

15e minuut.
Mitri passt de bal zonder na te denken. Tianno rent richting de bal. Tianno geeft een lange en hoge pass. Rocinha is nu in balbezit. Rocinha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Poom speelt de bal door. Escalante probeert de bal met de borst te controleren. Hajrović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hajrović krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Tianno met een sublieme pass. Klungelig pakt Bendkowski de bal. Bendkowski geeft een hoge lob. Rocinha maakt een snoekduik en kopt de bal. Fedák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontal F.C. - Spartacus F.C 0:1

29e minuut.
Bendkowski is nu in balbezit. Bendkowski geeft de bal voor. Culpi probeert naar een medespeler te passen. Barszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Barszcz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Bochowicz speelt de bal door. Aplea heeft problemen om de bal te vangen. Barszcz rent richting de bal. Barszcz draait met de bal, schiet en ... Poom maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pontal F.C. - Spartacus F.C 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pontal F.C. 55%, Spartacus F.C 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pontal F.C. - Spartacus F.C 1:1

55e minuut.
Nadide probeert naar een medespeler te passen. Bochowicz is nu in balbezit. Bochowicz passt de bal in één keer door. Barszcz rent richting de bal. Barszcz draait met de bal, schiet en ... Poom probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Tianno passt de bal met de wreef. Rocinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambuesa rent richting de bal. Braga verovert de bal door een tackle van achteren. Braga draait met de bal, schiet en ... Fedák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Theiller kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rocinha de bal onder controle te krijgen. Braga is nu in balbezit. Braga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Alanen passt de bal met de wreef. Escalante rent richting de bal. Daar is Escalante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escalante geeft een hoge lob. Bochowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Poom verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Bendkowski rent richting de bal. Bendkowski speelt de bal door. Braga bereikt de bal nog maar net als eerste. Braga haalt uit met een fantastische trap. Fedák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontal F.C. - Spartacus F.C 1:2

70e minuut.
Klungelig pakt Theiller de bal. Braga bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiller legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Braga raakt geblesseerd tijdens het duel. Braga neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!

72e minuut.
Nadide is nu in balbezit. Nadide geeft een lange en hoge pass. Barszcz is nu in balbezit. Barszcz draait met de bal, schiet en ... Poom werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pontal F.C. - Spartacus F.C 2:2

76e minuut.
Biaggio kopt de bal weg. Escalante probeert de bal met de borst te controleren. Podleski is nu in balbezit. Escalante onderschept slim de pass. Escalante geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Escalante passt de bal in één keer door. Barszcz is nu in balbezit. Biaggio rent richting de bal. Barszcz verovert de bal door een tackle van achteren. Barszcz haalt uit met een fantastische trap. Poom kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Tianno speelt de bal door. Niemancewicz heeft problemen om de bal te vangen. Braga verovert de bal door een tackle van achteren. Braga draait met de bal, schiet en ... Fedák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontal F.C. - Spartacus F.C 2:3

84e minuut.
Niemancewicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Escalante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podleski met een sublieme pass. Braga bereikt de bal nog maar net als eerste. Braga schiet op doel. Fedák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pontal F.C. 56%, Spartacus F.C 44%.
Pontal F.C. - Spartacus F.C 2:3