Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paulista F.C. Fazenda Santana E. C.
Tática 4 Tactiek Garrincha
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.5 gemiddelde waardering 53.4
very good Schieten adequate
very good Passen very good
solid Verdedigen very good


7e minuut.
Scharf met een sublieme pass. MacPhedron is nu in balbezit. MacPhedron met een sublieme pass. Tragarz rent richting de bal. Tragarz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paulista F.C. - Fazenda Santana E. C. 1:0

18e minuut.
Annis speelt de bal door. Klungelig pakt Houda de bal. Houda passt de bal in één keer door. Hmilánský rent richting de bal. Hmilánský draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Rodd is nu in balbezit. Ogaza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rodd is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. MacPhedron legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Paulista F.C. - Fazenda Santana E. C. 2:0

30e minuut.
Houda met een sublieme pass. Annis bereikt de bal nog maar net als eerste. Annis passt de bal in één keer door. Zborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Riberos probeert naar een medespeler te passen. Zborowski heeft problemen om de bal te vangen. Zborowski passt de bal zonder na te denken. Hmilánský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hmilánský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paulista F.C. 63%, Fazenda Santana E. C. 37%.
Paulista F.C. - Fazenda Santana E. C. 2:0

50e minuut.
MacPhedron is nu in balbezit. Andrearczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Tragarz verovert de bal door een tackle van achteren. Tragarz draait met de bal, schiet en ... Rossitto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paulista F.C. - Fazenda Santana E. C. 3:0

62e minuut.
Kroyan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riberos met de inworp. Zborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Ogaza is nu in balbezit. Tragarz onderschept slim de pass. Tragarz probeert naar een medespeler te passen. Rodd bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodd draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Murgovan met een sublieme pass. Somlyódy rent richting de bal. Somlyódy passt de bal zonder na te denken. Rodd rent richting de bal. Rodd haalt uit met een fantastische trap. Rossitto bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paulista F.C. 57%, Fazenda Santana E. C. 43%.
Paulista F.C. - Fazenda Santana E. C. 3:0