Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santa Clara FC Amigos da 15 FC
Repescagem Tactiek I->Kill->You
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
58.7 gemiddelde waardering 53.9
formidable Schieten solid
solid Passen good
solid Verdedigen excellent


9e minuut.
O`Neal geeft een hoge lob. Inworp. Zinni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iarca rent richting de bal. Iarca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Łażewski neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Bicheru de bal. Wietrzny probeert naar een medespeler te passen. Bănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănică schiet op doel. Burchiella bokst de bal weg.

17e minuut.
Zinni passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Taştekin de bal. Taştekin geeft een hoge lob. Iarca rent richting de bal. Iarca draait met de bal, schiet en ... Burchiella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Plasencia met een sublieme pass. Wietrzny heeft problemen om de bal te vangen. Wietrzny probeert naar een medespeler te passen. Bănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănică schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Burchiella geeft een hoge lob. Inworp. Wietrzny met de inworp. Bănică heeft problemen om de bal te vangen. Bănică draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Bănică kopt de bal weg. Iarca rent richting de bal. Iarca passt de bal met de wreef. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Wietrzny met een sublieme pass. Pora is nu in balbezit. Pora passt de bal in één keer door. Bănică rent richting de bal. Bănică haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Cavadlı verovert de bal door een tackle van achteren. Macháček bereikt de bal nog maar net als eerste. Macháček geeft een lange en hoge pass. Hasselbaink bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasselbaink haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Clara FC - Amigos da 15 FC 0:1

37e minuut.
Wietrzny met een sublieme pass. Iarca rent richting de bal. Pora rent richting de bal. Pora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Santa Clara FC - Amigos da 15 FC 1:1

40e minuut.
Bukovec neemt vlug de vrije trap. Pora is nu in balbezit. Cavadlı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pora is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zinni komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Clara FC 40%, Amigos da 15 FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Santa Clara FC - Amigos da 15 FC 1:1

58e minuut.
Taştekin geeft een hoge lob. Wietrzny met een sublieme pass. Macháček bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora onderschept slim de pass. Pora schiet op doel. Burchiella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Zeki rent richting de bal. Hasselbaink bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasselbaink passt de bal zonder na te denken. García Ibáñez rent richting de bal. García Ibáñez haalt uit met een fantastische trap. Canelle bokst de bal weg. Hasselbaink rent richting de bal. Hasselbaink draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Clara FC - Amigos da 15 FC 1:2

62e minuut.
Plasencia geeft een hoge lob. Pora kopt de bal weg. Bănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Santa Clara FC - Amigos da 15 FC 2:2

74e minuut.
Wietrzny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wietrzny geeft een lange en hoge pass. O`Neal speelt de bal door. Zeki is nu in balbezit. Zeki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Bukovec heeft problemen om de bal te vangen. Łażewski rent richting de bal. Hasselbaink onderschept slim de pass. Hasselbaink schiet op doel. Canelle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Clara FC - Amigos da 15 FC 2:3

84e minuut.
Wietrzny onderschept slim de pass. Wietrzny passt de bal met de wreef. Bănică rent richting de bal. Pora is nu in balbezit. Pora haalt uit met een fantastische trap. Burchiella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Cavadlı verovert de bal door een tackle van achteren. Cavadlı geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wietrzny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bănică geeft een lange en hoge pass. Burchiella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Clara FC 42%, Amigos da 15 FC 58%.
Santa Clara FC - Amigos da 15 FC 2:3