Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sem Futuro F.C Timão - FCG
442 Tactiek 4-2-2-A-1
51% Balbezit 49%
76% Spel op eigen helft 24%
4 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 51.5
solide Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
uitstekend Verdedigen goed


26e minuut.
Fappani passt de bal met de wreef. Lercher rent richting de bal. Lercher met een sublieme pass. Brenninkmeijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenninkmeijer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Fappani rent richting de bal. Fappani geeft de bal voor. Lercher kopt de bal weg. Tassari rent richting de bal. Tassari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Nazderko geeft een hoge lob. Olejnicki heeft problemen om de bal te vangen. Acerola is nu in balbezit. Brenninkmeijer verovert de bal door een tackle van achteren. Brenninkmeijer draait met de bal, schiet en ... Paal!

44e minuut.
Jaagumets verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chmura met de inworp. Standaert is nu in balbezit. Standaert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sem Futuro F.C 78%, Timão - FCG 22%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sem Futuro F.C - Timão - FCG 0:0

50e minuut.
Garjelea met een sublieme pass. Kielar geeft een lange en hoge pass. Brenninkmeijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenninkmeijer schiet op doel. Timonskiy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Timão - FCG 0:1

52e minuut.
Garjelea onderschept slim de pass. Garjelea geeft de bal voor. Standaert is nu in balbezit. Standaert schiet op doel. Torreira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sem Futuro F.C - Timão - FCG 1:1

55e minuut.
Machuca is nu in balbezit. Machuca geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fappani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tassari geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Tassari probeert naar een medespeler te passen. Lercher rent richting de bal. Lercher geeft de bal voor. Brenninkmeijer rent richting de bal. Brenninkmeijer haalt uit met een fantastische trap. Timonskiy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Klungelig pakt Oprică de bal. Lercher rent richting de bal. Lercher met een sublieme pass. Brenninkmeijer rent richting de bal. Brenninkmeijer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Tassari probeert naar een medespeler te passen. Fappani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fappani met een sublieme pass. Brenninkmeijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenninkmeijer schiet op doel. Timonskiy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Lercher passt de bal met de wreef. Fappani is nu in balbezit. Fappani passt de bal in één keer door. Brenninkmeijer is nu in balbezit. Brenninkmeijer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Standaert rent richting de bal. Standaert passt de bal zonder na te denken. Grijalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalba draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vigário de bal onder controle te krijgen. Torreira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Machuca is nu in balbezit. Tassari verovert de bal door een tackle van achteren. Fappani rent richting de bal. Fappani geeft een hoge lob. Olejnicki onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Lercher probeert naar een medespeler te passen. Fappani rent richting de bal. Fappani passt de bal met de wreef. Brenninkmeijer rent richting de bal. Brenninkmeijer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

87e minuut.
Tassari is nu in balbezit. Tassari speelt de bal door. Brenninkmeijer rent richting de bal. Brenninkmeijer schiet op doel. Timonskiy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Timão - FCG 1:2

89e minuut.
Brenninkmeijer onderschept slim de pass. Tassari is nu in balbezit. Tassari speelt de bal door. Lercher is nu in balbezit. Lercher draait met de bal, schiet en ... Timonskiy bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sem Futuro F.C 75%, Timão - FCG 25%.
Sem Futuro F.C - Timão - FCG 1:2