Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sem Futuro F.C Charruas FBPA
442 Tactiek DancaDaChuva
53% Balbezit 47%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 58.7
solide Schieten uitmuntend
redelijk Passen zeer goed
formidabel Verdedigen solide


2e minuut.
Rõõmus met een sublieme pass. Díaz is nu in balbezit. Olejnicki probeert naar een medespeler te passen. Díaz is nu in balbezit. Díaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Olejnicki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Garjelea de bal. Topçuoğlu is nu in balbezit. Topçuoğlu geeft de bal voor. Díaz krijgt zijn hoofd ertegen. Timonskiy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Uyterhoeven is nu in balbezit. Uyterhoeven haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Timonskiy niet meer kan verder spelen.

5e minuut.
Możdżonek kopt de bal weg. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea passt de bal zonder na te denken. Grijalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalba draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Podgórski bokst de bal weg.

8e minuut.
Rõõmus passt de bal in één keer door. Díaz is nu in balbezit. Díaz passt de bal met de wreef. Uyterhoeven is nu in balbezit. Uyterhoeven draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Charruas FBPA 0:1

14e minuut.
Stepanov verovert de bal door een tackle van achteren. Stepanov geeft een lange en hoge pass. Díaz kopt de bal weg. Acerola heeft problemen om de bal te vangen. Uyterhoeven is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Charruas FBPA 0:2

22e minuut.
Garjelea kopt de bal weg. Możdżonek heeft problemen om de bal te vangen. Topçuoğlu met een sublieme pass. Díaz rent richting de bal. Díaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Charruas FBPA 0:3

25e minuut.
Uyterhoeven rent richting de bal. Uyterhoeven schiet op doel. Mendonça probeert de bal aan de voet te houden. Rõõmus geeft de bal voor. Uyterhoeven krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Charruas FBPA 0:4

27e minuut.
Mendonça bereikt de bal nog maar net als eerste. Uyterhoeven verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Picles geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mendonça verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Mendonça met een harde bal richting middenveld. Topçuoğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Acerola de bal. Uyterhoeven rent richting de bal. Uyterhoeven schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Olejnicki kan de bal niet met de borst controleren. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz draait met de bal, schiet en ... Paal!

31e minuut.
Garjelea met een sublieme pass. Peercy speelt de bal door. Rõõmus speelt de bal door. Díaz is nu in balbezit. Díaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Charruas FBPA 0:5

35e minuut.
Díaz kopt de bal weg. Daar is Uyterhoeven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprică rent richting de bal. Uyterhoeven onderschept slim de pass. Uyterhoeven draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Acerola rent richting de bal. Picles onderschept slim de pass. Picles passt de bal zonder na te denken. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bilovus trapt de bal weg. Picles kopt de bal weg. Uyterhoeven is nu in balbezit. Uyterhoeven draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Charruas FBPA 0:6

42e minuut.
Picles is nu in balbezit. Możdżonek is nu in balbezit. Możdżonek passt de bal zonder na te denken. Daar is Grijalba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grijalba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Rõõmus speelt de bal door. Díaz is nu in balbezit. Mendonça schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Díaz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rõõmus wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sem Futuro F.C 62%, Charruas FBPA 38%.
Sem Futuro F.C - Charruas FBPA 0:6

47e minuut.
Zúńiga rent richting de bal. Zúńiga geeft de bal voor. Rõõmus kopt de bal weg. Uyterhoeven is nu in balbezit. Uyterhoeven schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mendonça rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Charruas FBPA 0:7

49e minuut.
Rõõmus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Topçuoğlu geeft een hoge lob. Olejnicki heeft problemen om de bal te vangen. Uyterhoeven bereikt de bal nog maar net als eerste. Uyterhoeven draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Charruas FBPA 0:8

50e minuut.
Daar is Oprică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olejnicki is nu in balbezit. Oprică rent richting de bal. Díaz onderschept slim de pass. Díaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Charruas FBPA 0:9

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Picles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rõõmus geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Uyterhoeven de bal. Uyterhoeven schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Charruas FBPA 0:10

56e minuut.
Acerola bereikt de bal nog maar net als eerste. Możdżonek met een sublieme pass. Oprică is nu in balbezit. Uyterhoeven onderschept slim de pass. Uyterhoeven haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Doeltrap. Machuca met een harde bal richting middenveld. Topçuoğlu kopt de bal weg. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Charruas FBPA 0:11

62e minuut.
Peercy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Możdżonek. Peercy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Picles zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Uyterhoeven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uyterhoeven draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Charruas FBPA 0:12

64e minuut.
Grijalba kopt de bal weg. Możdżonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Topçuoğlu probeert naar een medespeler te passen. Picles rent richting de bal. Picles geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Charruas FBPA 0:13

78e minuut.
Topçuoğlu kan de bal niet met de borst controleren. Możdżonek onderschept slim de pass. Możdżonek geeft een hoge lob. Grijalba maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Charruas FBPA 1:13

81e minuut.
Możdżonek heeft problemen om de bal te vangen. Topçuoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Topçuoğlu geeft een hoge lob. Uyterhoeven is nu in balbezit. Uyterhoeven draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Charruas FBPA 1:14

82e minuut.
Olejnicki geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bilovus de bal onder controle te krijgen. Rõõmus geeft een lange en hoge pass. Díaz is nu in balbezit. Díaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Charruas FBPA 1:15

89e minuut.
Uyterhoeven schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bilovus de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rõõmus zal de hoekschop nemen. Uyterhoeven krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Charruas FBPA 1:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sem Futuro F.C 67%, Charruas FBPA 33%.
Sem Futuro F.C - Charruas FBPA 1:16