Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Águias FC Pontal F.C.
JR`s Play Tactiek Série C II
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
25.5 gemiddelde waardering 51.8
average Schieten very good
poor Passen very good
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Culpi rent richting de bal. Culpi geeft een hoge lob. Yörük rent richting de bal. Yörük draait met de bal, schiet en ... Betka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - Pontal F.C. 0:1

11e minuut.
Bochowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochowicz passt de bal in één keer door. Nadide is nu in balbezit. Bochowicz rent richting de bal. Bochowicz draait met de bal, schiet en ... Betka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Culpi kopt de bal weg. Bochowicz heeft problemen om de bal te vangen. Nadide bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadide geeft een lange en hoge pass. Yörük springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Culpi rent richting de bal. Culpi geeft de bal voor. Yörük rent richting de bal. Yörük haalt uit met een fantastische trap. Betka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - Pontal F.C. 0:2

14e minuut.
Escalante probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Theiller de bal. Theiller geeft de bal voor. Yörük is nu in balbezit. Yörük haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Betka probeert naar een medespeler te passen. Culpi rent richting de bal. Culpi passt de bal zonder na te denken. Yörük rent richting de bal. Yörük schiet op doel. Betka bokst de bal weg. Daar is Tselykh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bochowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - Pontal F.C. 0:3

20e minuut.
Escalante met een snelle inworp. Nadide rent richting de bal. Nadide passt de bal met de wreef. Escalante geeft een hoge lob. Bochowicz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Munhoz speelt de bal door. Escalante met een sublieme pass. Yörük is nu in balbezit. Yörük haalt uit met een fantastische trap. Betka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - Pontal F.C. 0:4

29e minuut.
Escalante kopt de bal weg. Munhoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Yörük is nu in balbezit. Yörük schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Klungelig pakt Nadide de bal. Nadide probeert naar een medespeler te passen. Culpi heeft problemen om de bal te vangen. Culpi geeft een hoge lob. Yörük maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Nadide raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Balać komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Balać met een sublieme pass. Klungelig pakt Culpi de bal. Culpi geeft een lange en hoge pass. Bochowicz is nu in balbezit. Bochowicz schiet op doel. Betka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yörük is nu in balbezit. Yörük haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Balać is nu in balbezit. Balać passt de bal zonder na te denken. Yörük is nu in balbezit. Yörük schiet op doel. Betka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - Pontal F.C. 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águias FC 74%, Pontal F.C. 26%.
Águias FC - Pontal F.C. 0:5

47e minuut.
Balać probeert naar een medespeler te passen. Yörük is nu in balbezit. Bochowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - Pontal F.C. 0:6

49e minuut.
Braz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Molinari de bal. Yörük rent richting de bal. Yörük schiet op doel. Betka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - Pontal F.C. 0:7

52e minuut.
Balać rent richting de bal. Balać passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Canhotinha de bal. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante draait met de bal, schiet en ... Betka bokst de bal weg.

58e minuut.
Zambuesa rent richting de bal. Zambuesa geeft de bal voor. Yörük bereikt de bal nog maar net als eerste. Culpi is nu in balbezit. Culpi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante passt de bal met de wreef. Basarab geeft een hoge lob. Bochowicz is nu in balbezit. Bochowicz schiet op doel. Betka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Bochowicz passt de bal met de wreef. Escalante is nu in balbezit. Escalante geeft een hoge lob. Bochowicz is nu in balbezit. Bochowicz draait met de bal, schiet en ... Betka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Balać geeft de bal voor. Bochowicz kopt de bal weg. Yörük bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörük schiet op doel. Betka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - Pontal F.C. 0:8

76e minuut.
Braz onderschept slim de pass. Braz probeert naar een medespeler te passen. Yörük is nu in balbezit. Yörük schiet op doel. Betka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - Pontal F.C. 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águias FC 74%, Pontal F.C. 26%.
Águias FC - Pontal F.C. 0:9