Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paulista F.C. Amigos da 15 FC
Tática 4 Tactiek Backtothefuture
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
46.8 gemiddelde waardering 59.6
very good Schieten excellent
adequate Passen solid
good Verdedigen formidable


2e minuut.
Griezmann speelt de bal door. Montava bereikt de bal nog maar net als eerste. Montava geeft de bal voor. Hasselbaink springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Zeki heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Carrario probeert de bal aan de voet te houden. Montava bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cornu. Cornu krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Kobylas verovert de bal door een tackle van achteren. Kobylas speelt de bal door. Casha rent richting de bal. Hasselbaink onderschept slim de pass. Hasselbaink schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paulista F.C. - Amigos da 15 FC 0:1

30e minuut.
Shalu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zeki met de inworp. Bry geeft een hoge lob. Hasselbaink maakt een snoekduik en kopt de bal. Tyc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Carrario met de inworp. Pernambuco rent richting de bal. Griezmann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Griezmann krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Shalu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bry met een snelle inworp. Zeki geeft een hoge lob. Hasselbaink springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paulista F.C. 67%, Amigos da 15 FC 33%.
Paulista F.C. - Amigos da 15 FC 0:1

57e minuut.
Zeki geeft een lange en hoge pass. Carrario rent richting de bal. Hasselbaink verovert de bal door een tackle van achteren. Hasselbaink haalt uit met een fantastische trap. Tyc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paulista F.C. - Amigos da 15 FC 0:2

60e minuut.
Tyc met een harde bal richting middenveld. Carrario met een sublieme pass. Hasselbaink rent richting de bal. Hasselbaink schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paulista F.C. - Amigos da 15 FC 0:3

64e minuut.
Macháček verovert de bal door een tackle van achteren. Macháček geeft een lange en hoge pass. Montava is nu in balbezit. Montava draait met de bal, schiet en ... Tyc werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Shalu geeft een hoge lob. Inworp. Bry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zeki is nu in balbezit. Zeki geeft een lange en hoge pass. Tyc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hasselbaink rent richting de bal. Hasselbaink draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paulista F.C. - Amigos da 15 FC 0:4

88e minuut.
Amora met een sublieme pass. Zeki rent richting de bal. Shalu is nu in balbezit. Zeki onderschept slim de pass. Zeki geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Tyc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hasselbaink kan de bal niet met de borst controleren. Tyc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hasselbaink is nu in balbezit. Hasselbaink haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paulista F.C. 57%, Amigos da 15 FC 43%.
Paulista F.C. - Amigos da 15 FC 0:4