Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fazenda Santana E. C. Santa Clara FC
Garrincha Tactiek Repescagem
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
53.5 gemiddelde waardering 58.5
goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Zborowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hmilánský de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zinni. Hmilánský is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hmilánský komt bij de bal en schiet. Canelle bokst de bal weg.

10e minuut.
Zinni speelt de bal door. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ogaza zijn tegenspeler op de grond. Ogaza krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Annis de bal onder controle te krijgen. Zinni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinni met een sublieme pass. Pora is nu in balbezit. Pora draait met de bal, schiet en ... Rossitto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Andrearczyk geeft een hoge lob. Houda is nu in balbezit. Houda passt de bal zonder na te denken. Hmilánský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hmilánský schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bukovec geeft een lange en hoge pass. Iarca is nu in balbezit. Zinni probeert naar een medespeler te passen. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazenda Santana E. C. - Santa Clara FC 0:1

28e minuut.
Mamouzelos is nu in balbezit. Mamouzelos geeft de bal voor. Klungelig pakt Ogaza de bal. Iarca rent richting de bal. Iarca draait met de bal, schiet en ... Rossitto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Coady geeft de bal voor. Wietrzny is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Annis. Annis krijgt een gele kaart. Een oude blessure zorgt ervoor dat Rossitto niet meer kan verder spelen.

35e minuut.
Zinni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinni probeert naar een medespeler te passen. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinni is nu in balbezit. Zinni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazenda Santana E. C. - Santa Clara FC 0:2

36e minuut.
Pawlusiński is nu in balbezit. Iarca verovert de bal door een tackle van achteren. Pora is nu in balbezit. Bănică rent richting de bal. Bănică haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Coady probeert naar een medespeler te passen. Pora heeft problemen om de bal te vangen. Pora passt de bal zonder na te denken. Bănică is nu in balbezit. Bănică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fazenda Santana E. C. - Santa Clara FC 0:3

40e minuut.
Cienciała komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Hmilánský kopt de bal weg. Houda bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Draghetti. Houda roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Houda kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fazenda Santana E. C. 52%, Santa Clara FC 48%.
Fazenda Santana E. C. - Santa Clara FC 0:3

47e minuut.
Bănică is nu in balbezit. Bănică speelt de bal door. Wietrzny probeert naar een medespeler te passen. Pora is nu in balbezit. Pora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazenda Santana E. C. - Santa Clara FC 0:4

50e minuut.
Łażewski kopt de bal weg. Daar is Wietrzny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wietrzny probeert naar een medespeler te passen. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Bănică heeft problemen om de bal te vangen. Wietrzny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wietrzny passt de bal met de wreef. Pora rent richting de bal. Pora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazenda Santana E. C. - Santa Clara FC 0:5

52e minuut.
Defrance met een sublieme pass. Andrearczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrearczyk geeft de bal voor. Daar is Pora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pora draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Łażewski geeft een hoge lob. Cienciała controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Riberos maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zborowski kopt de bal weg. Daar is Hmilánský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canelle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hmilánský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hmilánský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazenda Santana E. C. - Santa Clara FC 1:5

55e minuut.
Zborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała verovert de bal door een tackle van achteren. Cienciała speelt de bal door. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fazenda Santana E. C. - Santa Clara FC 1:6

60e minuut.
Hmilánský rent richting de bal. Zborowski is nu in balbezit. Bukovec onderschept slim de pass. Hmilánský rent richting de bal. Hmilánský draait met de bal, schiet en ... Canelle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Pawlusiński geeft de bal voor. Zinni probeert de bal aan de voet te houden. Pawlusiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănică onderschept slim de pass. Bănică haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Andrearczyk geeft de bal voor. Inworp. Zinni met een snelle inworp. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazenda Santana E. C. - Santa Clara FC 1:7

73e minuut.
Bukovec onderschept slim de pass. Bukovec passt de bal zonder na te denken. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora rent richting de bal. Pora haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Cienciała rent richting de bal. Zinni rent richting de bal. Zinni geeft de bal voor. Bănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănică draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Cienciała probeert de bal met de borst te controleren. Pawlusiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cienciała krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Hmilánský bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukovec begaat een overtreding. Hmilánský is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pawlusiński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hmilánský rent richting de bal. Hmilánský draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Pawlusiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinni verovert de bal door een tackle van achteren. Zinni passt de bal zonder na te denken. Pora is nu in balbezit. Pora haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fazenda Santana E. C. 44%, Santa Clara FC 56%.
Fazenda Santana E. C. - Santa Clara FC 1:7