Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Charruas FBPA Timão - FCG
DancaDaChuva Tactiek 4-2-2-A-1
48% Balbezit 52%
73% Spel op eigen helft 27%
4 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 51.6
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen goed
solide Verdedigen goed


5e minuut.
Jaagumets rent richting de bal. Jaagumets geeft een lange en hoge pass. Perelló is nu in balbezit. Brenninkmeijer verovert de bal door een tackle van achteren. Brenninkmeijer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Queirós passt de bal met de wreef. Lercher probeert naar een medespeler te passen. Tassari speelt de bal door. Fappani geeft een hoge lob. Brenninkmeijer maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Tassari met een sublieme pass. Brenninkmeijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peercy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brenninkmeijer raakt geblesseerd tijdens het duel. Brenninkmeijer legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Podgórski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

25e minuut.
Inworp. Fappani met een snelle inworp. Tassari met een sublieme pass. Brenninkmeijer rent richting de bal. Brenninkmeijer draait met de bal, schiet en ... Podgórski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Stepanov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gandalf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gandalf passt de bal met de wreef. Díaz rent richting de bal. Díaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uyterhoeven komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Vigário geeft de bal voor. Zúńiga kopt de bal weg. Peercy probeert de bal aan de voet te houden. Brenninkmeijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenninkmeijer schiet op doel. Podgórski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Vigário geeft een lange en hoge pass. Zúńiga kopt de bal weg. Lercher speelt de bal door. Tassari is nu in balbezit. Tassari haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Peercy verovert de bal door een tackle van achteren. Zúńiga rent richting de bal. Lercher geeft een hoge lob. Brenninkmeijer springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - Timão - FCG 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charruas FBPA 69%, Timão - FCG 31%.
Charruas FBPA - Timão - FCG 0:1

50e minuut.
Tassari passt de bal in één keer door. Brenninkmeijer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peercy. Brenninkmeijer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tassari wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Tassari probeert naar een medespeler te passen. Fappani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fappani geeft een hoge lob. Brenninkmeijer is nu in balbezit. Brenninkmeijer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Fappani verovert de bal door een tackle van achteren. Fappani speelt de bal door. Brenninkmeijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenninkmeijer draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Gandalf is nu in balbezit. Gandalf met een sublieme pass. Valentas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández Creus onderschept slim de pass. Hernández Creus draait met de bal, schiet en ... Torreira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Tassari passt de bal met de wreef. Fappani bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fappani neemt de hoekschop. Brenninkmeijer krijgt zijn hoofd ertegen. Podgórski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Gandalf kopt de bal weg. Uyterhoeven is nu in balbezit. Kielar rent richting de bal. Uyterhoeven is nu in balbezit. Uyterhoeven haalt uit met een fantastische trap. Torreira bokst de bal weg.

85e minuut.
Zwarra passt de bal met de wreef. Nazderko rent richting de bal. Uyterhoeven verovert de bal door een tackle van achteren. Uyterhoeven draait met de bal, schiet en ... Torreira werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Gandalf met de inworp. Jaagumets bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaagumets geeft de bal voor. Brenninkmeijer is nu in balbezit. Brenninkmeijer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charruas FBPA 76%, Timão - FCG 24%.
Charruas FBPA - Timão - FCG 0:1