Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pato Branco F C Sem Futuro F.C
Aprimorada Tactiek 442
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
50 gemiddelde waardering 49.2
goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
solide Verdedigen formidabel


2e minuut.
Machuca rent richting de bal. Machuca geeft een hoge lob. McClure rent richting de bal. McClure draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pato Branco F C - Sem Futuro F.C 1:0

8e minuut.
McClure geeft een hoge lob. Cordbrünning bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilovus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cordbrünning is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Robledo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Cordbrünning rent richting de bal. Cordbrünning passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bilovus de bal. Giacco is nu in balbezit. Giacco geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pato Branco F C 32%, Sem Futuro F.C 68%.
Pato Branco F C - Sem Futuro F.C 1:0

47e minuut.
Giacco met een snelle inworp. Cordbrünning bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilovus begaat een overtreding. Cordbrünning raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cordbrünning neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Gaţu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Salomone verovert de bal door een tackle van achteren. Możdżonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Możdżonek passt de bal met de wreef. Salomone bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomone haalt uit met een fantastische trap. Volpicella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pato Branco F C - Sem Futuro F.C 1:1

57e minuut.
Gaţu geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Standaert. Goede buitenspelval van de verdediging. Dimitrić neemt vlug de vrije trap. McClure bereikt de bal nog maar net als eerste. McClure haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Dimitrić met een sublieme pass. Standaert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Acerola rent richting de bal. McClure verovert de bal door een tackle van achteren. McClure geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Pato Branco F C - Sem Futuro F.C 2:1

77e minuut.
Możdżonek rent richting de bal. Możdżonek passt de bal in één keer door. Salomone is nu in balbezit. Salomone haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pato Branco F C - Sem Futuro F.C 2:2

87e minuut.
Salomone bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkbay met een sublieme pass. Daar is Możdżonek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salomone rent richting de bal. Salomone draait met de bal, schiet en ... Volpicella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Calderaro rent richting de bal. Calderaro passt de bal in één keer door. Dimitrić rent richting de bal. Standaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Standaert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pato Branco F C 46%, Sem Futuro F.C 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pato Branco F C - Sem Futuro F.C 2:2