Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fazenda Santana E. C. Águias FC
Garrincha Tactiek Eagle Flight
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
49.5 gemiddelde waardering 59.5
good Schieten outstanding
solid Passen very good
very good Verdedigen solid


7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Molinari neemt de hoekschop. Fąk rent richting de bal. Fąk draait met de bal, schiet en ... Ogaza probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Molinari neemt de hoekschop. Pidchenko krijgt zijn hoofd ertegen. Díez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Fąk rent richting de bal. Fąk passt de bal zonder na te denken. Pidchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pidchenko schiet op doel. Díez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazenda Santana E. C. - Águias FC 0:1

29e minuut.
Bryła is nu in balbezit. Bryła passt de bal zonder na te denken. Pidchenko is nu in balbezit. Pidchenko draait met de bal, schiet en ... Díez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazenda Santana E. C. - Águias FC 0:2

38e minuut.
Inworp. Braz met een snelle inworp. Niedorobek geeft een lange en hoge pass. Pidchenko rent richting de bal. Pidchenko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fazenda Santana E. C. 57%, Águias FC 43%.
Fazenda Santana E. C. - Águias FC 0:2

47e minuut.
Defrance kan de bal niet met de borst controleren. Pidchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Defrance begaat een overtreding. Defrance krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Daar is Mocarzel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hmilánský is nu in balbezit. Annis rent richting de bal. Annis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazenda Santana E. C. - Águias FC 1:2

54e minuut.
Mocarzel is nu in balbezit. Mocarzel passt de bal zonder na te denken. Braz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Niedorobek is nu in balbezit. Niedorobek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Annis met de inworp. Zborowski probeert naar een medespeler te passen. Annis rent richting de bal. Annis geeft de bal voor. Hmilánský springt en kopt de bal. Miranda bokst de bal weg.

64e minuut.
Annis verovert de bal door een tackle van achteren. Zborowski rent richting de bal. Zborowski probeert naar een medespeler te passen. Hmilánský is nu in balbezit. Hmilánský haalt uit met een fantastische trap. Miranda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Niedorobek met een sublieme pass. Bryła rent richting de bal. Bryła passt de bal met de wreef. Fąk rent richting de bal. Fąk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Braz passt de bal in één keer door. Niedorobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedorobek passt de bal in één keer door. Fąk rent richting de bal. Fąk schiet op doel. Díez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Molinari passt de bal zonder na te denken. Pidchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Fąk is nu in balbezit. Fąk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazenda Santana E. C. - Águias FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fazenda Santana E. C. 56%, Águias FC 44%.
Fazenda Santana E. C. - Águias FC 1:3