Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paulista F.C. Estrelas da Noite
Tática 4 Tactiek sthephany
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.1 gemiddelde waardering 59.5
very good Schieten excellent
solid Passen very good
excellent Verdedigen formidable


13e minuut.
Inworp. Soczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bosco probeert naar een medespeler te passen. Aston is nu in balbezit. Aston schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Aston is nu in balbezit. Aston passt de bal in één keer door. Bosco met een sublieme pass. Střelenský heeft problemen om de bal te vangen. Střelenský haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Venturato onderschept slim de pass. Venturato geeft een hoge lob. Aston met een sublieme pass. Střelenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Střelenský draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
MacPhedron passt de bal in één keer door. Scharf rent richting de bal. Scharf probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rodd de bal. Rodd draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Aston probeert naar een medespeler te passen. Střelenský is nu in balbezit. Střelenský passt de bal zonder na te denken. Bądos rent richting de bal. Bądos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paulista F.C. - Estrelas da Noite 0:1

38e minuut.
Arney speelt de bal door. Aston rent richting de bal. Aston speelt de bal door. Bądos is nu in balbezit. Bądos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Mladin geeft een hoge lob. Inworp. Somlyódy met de inworp. Tragarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tragarz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paulista F.C. 56%, Estrelas da Noite 44%.
Paulista F.C. - Estrelas da Noite 0:1

46e minuut.
Rodd heeft problemen om de bal te vangen. Rodd speelt de bal door. MacPhedron is nu in balbezit. MacPhedron schiet op doel. Rousseaux maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

57e minuut.
Blervacq probeert naar een medespeler te passen. Střelenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Somlyódy maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Somlyódy moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Somlyódy schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Střelenský is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bosco zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bądos springt en kopt de bal. Murgovan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Bądos passt de bal in één keer door. Bosco rent richting de bal. Bosco met een sublieme pass. Střelenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Střelenský draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Bosco probeert naar een medespeler te passen. Střelenský heeft problemen om de bal te vangen. Střelenský met een sublieme pass. Bądos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bądos draait met de bal, schiet en ... Murgovan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Tragarz met de inworp. Daar is Střelenský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bou. Bou krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Inworp. Soczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bosco is nu in balbezit. Bosco geeft een hoge lob. Bądos maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Blervacq kopt de bal weg. Klungelig pakt Bądos de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Obłoczyński. Bądos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aston wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Venturato geeft de bal voor. Tragarz rent richting de bal. Tragarz passt de bal met de wreef. MacPhedron rent richting de bal. MacPhedron schiet op doel. Rousseaux kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paulista F.C. 56%, Estrelas da Noite 44%.
Paulista F.C. - Estrelas da Noite 0:1