Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartacus F.C Pato Branco F C
Outlier Tactiek Aprimorada
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
17 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 2
58.5 gemiddelde waardering 49.1
formidabel Schieten redelijk
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Klungelig pakt McClure de bal. McClure speelt de bal door. Robledo geeft een hoge lob. Daar is Giacco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giacco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Doeltrap. Poom met een harde bal richting middenveld. Podleski is nu in balbezit. Podleski geeft een lange en hoge pass. Braga springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus F.C - Pato Branco F C 1:0

12e minuut.
Fyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendkowski onderschept slim de pass. Bendkowski passt de bal zonder na te denken. Braga is nu in balbezit. Braga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Podleski passt de bal zonder na te denken. Rocinha rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Turcanu ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Turcanu naar de kleedkamers voor een vroege douche. Rocinha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rocinha zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Volpicella bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Volpicella probeert naar een medespeler te passen. Tol kopt de bal weg. Rocinha rent richting de bal. Rocinha haalt uit met een fantastische trap. Volpicella probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus F.C - Pato Branco F C 2:0

30e minuut.
Podleski rent richting de bal. Podleski passt de bal met de wreef. Braga rent richting de bal. Braga draait met de bal, schiet en ... Volpicella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus F.C - Pato Branco F C 3:0

35e minuut.
Robledo rent richting de bal. Tol onderschept slim de pass. Podleski is nu in balbezit. Podleski geeft de bal voor. Rocinha maakt een snoekduik en kopt de bal. Volpicella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Cordbrünning geeft een hoge lob. Calderaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Aplea begaat een overtreding. Calderaro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Robledo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Tianno met een sublieme pass. Podleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Timić begaat een overtreding. Timić krijgt een gele kaart. Podleski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Giacco raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Neguţescu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartacus F.C 53%, Pato Branco F C 47%.
Spartacus F.C - Pato Branco F C 3:0

51e minuut.
Tol verovert de bal door een tackle van achteren. Tol speelt de bal door. Daar is Podleski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podleski geeft de bal voor. Braga springt en kopt de bal. Volpicella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Aplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Aplea geeft een hoge lob. Braga rent richting de bal. Braga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus F.C - Pato Branco F C 4:0

61e minuut.
Fyda is nu in balbezit. Rocinha rent richting de bal. Rocinha met een sublieme pass. McClure bereikt de bal nog maar net als eerste. McClure draait met de bal, schiet en ... Poom probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Biaggio met de inworp. Podleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podleski met een sublieme pass. Klungelig pakt Rocinha de bal. Rocinha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Timić geeft een lange en hoge pass. Tol kopt de bal weg. Daar is Braga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Braga haalt uit met een fantastische trap. Volpicella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus F.C - Pato Branco F C 5:0

74e minuut.
Robledo met een sublieme pass. Tianno met een sublieme pass. Braga bereikt de bal nog maar net als eerste. Braga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus F.C - Pato Branco F C 6:0

82e minuut.
Volpicella speelt de bal door. Bendkowski rent richting de bal. Met opzet legt Robledo zijn tegenspeler op de grond. Robledo krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Daar is Robledo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bendkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Timić onderschept slim de pass. Podleski heeft problemen om de bal te vangen. Podleski geeft een lange en hoge pass. Rocinha maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus F.C - Pato Branco F C 7:0

84e minuut.
Tianno is nu in balbezit. Tianno geeft een lange en hoge pass. Rocinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocinha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus F.C - Pato Branco F C 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartacus F.C 48%, Pato Branco F C 52%.
Spartacus F.C - Pato Branco F C 8:0