Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sem Futuro F.C Santa Clara FC
442 new Tactiek Repescagem
55% Balbezit 45%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
51.2 gemiddelde waardering 54.4
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Butovský verovert de bal door een tackle van achteren. Butovský geeft de bal voor. Grzelczak probeert de bal met de borst te controleren. Salomone rent richting de bal. Salomone draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Türkbay probeert naar een medespeler te passen. Grzelczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomone onderschept slim de pass. Salomone schiet op doel. Canelle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Santa Clara FC 1:0

16e minuut.
Draghetti geeft een lange en hoge pass. Możdżonek probeert naar een medespeler te passen. Standaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Standaert schiet op doel. Canelle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Santa Clara FC 2:0

36e minuut.
Możdżonek met een sublieme pass. Grzelczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomone verovert de bal door een tackle van achteren. Salomone geeft de bal voor. Canelle werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Draghetti met een sublieme pass. Bănică is nu in balbezit. Bănică geeft een lange en hoge pass. Pora heeft problemen om de bal te vangen. Pora schiet op doel. Gaţu bokst de bal weg. Marincea is nu in balbezit. Marincea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Santa Clara FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sem Futuro F.C 54%, Santa Clara FC 46%.
Sem Futuro F.C - Santa Clara FC 2:1

49e minuut.
Inworp. Trasi komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Buitenspel voor Standaert. Goede buitenspelval van de verdediging. Gedeon komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Pora rent richting de bal. Acerola verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bănică. Bănică krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Acerola raakt geblesseerd tijdens het duel. Butovský met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Salomone de bal. Gedeon is nu in balbezit. Salomone verovert de bal door een tackle van achteren. Salomone haalt uit met een fantastische trap. Canelle bokst de bal weg.

63e minuut.
Zinni probeert naar een medespeler te passen. Trasi rent richting de bal. Acerola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trasi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Trasi kan niet meer verder spelen. Iarca komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Machuca probeert de bal met de borst te controleren. Wietrzny is nu in balbezit. Machuca verovert de bal door een tackle van achteren. Bănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănică schiet op doel. Gaţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

72e minuut.
Butovský rent richting de bal. Butovský passt de bal zonder na te denken. Standaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Standaert schiet op doel. Canelle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Santa Clara FC 3:1

75e minuut.
Türkbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkbay passt de bal in één keer door. Wietrzny met een sublieme pass. Zinni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinni speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora schiet op doel. Gaţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Santa Clara FC 3:2

82e minuut.
Olejnicki rent richting de bal. Olejnicki geeft een lange en hoge pass. Iarca probeert naar een medespeler te passen. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora draait met de bal, schiet en ... Gaţu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Zinni is nu in balbezit. Zinni probeert naar een medespeler te passen. Wietrzny probeert naar een medespeler te passen. Iarca is nu in balbezit. Iarca haalt uit met een fantastische trap. Gaţu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sem Futuro F.C 57%, Santa Clara FC 43%.
Sem Futuro F.C - Santa Clara FC 3:2