Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Waterkloof Warriors Rovers United
4-4-2 Tactiek Sweet Spot
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
46.7 gemiddelde waardering 58.4
matig Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Rolczak met een snelle inworp. Ngaduana is nu in balbezit. Ngaduana passt de bal met de wreef. Bajac is nu in balbezit. Bajac geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Waterkloof Warriors - Rovers United 0:1

2e minuut.
Zulu met een sublieme pass. Deflandre bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu onderschept slim de pass. Veseliu draait met de bal, schiet en ... Mackett verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waterkloof Warriors - Rovers United 0:2

7e minuut.
Foster speelt de bal door. Rolczak heeft problemen om de bal te vangen. Gmitrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajac onderschept slim de pass. Bajac haalt uit met een fantastische trap. Mackett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zuidema is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waterkloof Warriors - Rovers United 0:3

16e minuut.
Cale onderschept slim de pass. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster passt de bal met de wreef. Bajac is nu in balbezit. Bajac haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Veseliu is nu in balbezit. Foster rent richting de bal. Foster geeft de bal voor. Bajac springt en kopt de bal. Mackett probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daar is Deflandre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fitipaldi rent richting de bal. Fitipaldi geeft een lange en hoge pass. Rolczak rent richting de bal. Rolczak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bajac met een sublieme pass. Foster heeft problemen om de bal te vangen. Foster met een sublieme pass. Veseliu rent richting de bal. Veseliu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Klungelig pakt Adrianov de bal. Bajac rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adrianov. Bajac raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ngaduana neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!

36e minuut.
Buchta is nu in balbezit. Buchta speelt de bal door. Zulu is nu in balbezit. Zulu schiet op doel. Stars probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klungelig pakt Brueren de bal. Foster verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Foster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foster geeft de bal voor. Bajac krijgt zijn hoofd ertegen. Mackett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waterkloof Warriors 72%, Rovers United 28%.
Waterkloof Warriors - Rovers United 0:3

48e minuut.
Stars neemt vlug de vrije trap. Veseliu speelt de bal door. Foster is nu in balbezit. Foster geeft een lange en hoge pass. Bajac krijgt zijn hoofd ertegen. Mackett verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Brueren geeft een hoge lob. Ramudzuli geeft een lange en hoge pass. Foster kopt de bal weg. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Mackett trapt de bal weg. Buchta kopt de bal weg. Ramudzuli probeert de bal met de borst te controleren. Zulu is nu in balbezit. Zulu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Ramudzuli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rolczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolczak geeft een hoge lob. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajac is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cale met een snelle inworp. Foster is nu in balbezit. Foster geeft de bal voor. Veseliu springt en kopt de bal. Mackett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Adrianov rent richting de bal. Adrianov passt de bal in één keer door. Veseliu rent richting de bal. Veseliu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Waterkloof Warriors - Rovers United 0:4

58e minuut.
Foster is nu in balbezit. Foster met een sublieme pass. Veseliu rent richting de bal. Veseliu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Botsis de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Rolczak rent richting de bal. Rolczak passt de bal zonder na te denken. Cale speelt de bal door. Foster heeft problemen om de bal te vangen. Foster geeft een hoge lob. Mackett bokst de bal weg. Zuidema kopt de bal weg. Rolczak geeft de bal voor. Veseliu krijgt zijn hoofd ertegen. Mackett probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Waterkloof Warriors - Rovers United 0:5

78e minuut.
Adrianov probeert naar een medespeler te passen. Shiskov heeft problemen om de bal te vangen. Foster met een sublieme pass. Veseliu is nu in balbezit. Veseliu schiet op doel. Mackett verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Ngaduana rent richting de bal. Rolczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngaduana met een sublieme pass. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Buchta kan de bal niet met de borst controleren. Ngaduana probeert naar een medespeler te passen. Zuidema heeft problemen om de bal te vangen. Bajac verovert de bal door een tackle van achteren. Bajac schiet op doel. Mackett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waterkloof Warriors 68%, Rovers United 32%.
Waterkloof Warriors - Rovers United 0:5