Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lutzville united fc super stars
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Masina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lechesa is nu in balbezit. Lechesa geeft een lange en hoge pass. Vorster bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorster schiet op doel. Zungu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lutzville united fc - super stars 1:0

19e minuut.
Booth is nu in balbezit. Alexander begaat een overtreding. Booth is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Booth zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. O`Hara bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Hara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Dube geeft een hoge lob. Dindi met een sublieme pass. Alexander heeft problemen om de bal te vangen. Bapela bereikt de bal nog maar net als eerste. Bapela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lutzville united fc - super stars 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lutzville united fc 46%, super stars 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lutzville united fc - super stars 1:1

55e minuut.
Bapela rent richting de bal. Bapela passt de bal in één keer door. Palmer rent richting de bal. Sono onderschept slim de pass. Sono draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ngwenya geeft een lange en hoge pass. Alexander probeert de bal aan de voet te houden. Lechesa rent richting de bal. Lechesa haalt uit met een fantastische trap. Zungu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lutzville united fc - super stars 2:1

60e minuut.
Alexander bereikt de bal nog maar net als eerste. Booth verovert de bal door een tackle van achteren. Booth speelt de bal door. Vorster rent richting de bal. Vorster schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lutzville united fc - super stars 3:1

64e minuut.
O`Hara is nu in balbezit. Chikoya onderschept slim de pass. Chikoya speelt de bal door. Sono rent richting de bal. Sono schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ngwenya met een harde bal richting middenveld. Legetla kopt de bal weg. Vorster rent richting de bal. Vorster draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lutzville united fc - super stars 4:1

82e minuut.
Legetla probeert naar een medespeler te passen. Chikoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Chikoya passt de bal in één keer door. Vorster is nu in balbezit. Vorster haalt uit met een fantastische trap. Zungu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lutzville united fc 34%, super stars 66%.
Lutzville united fc - super stars 4:1