Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Waterkloof Warriors Borsa Dortmund
4-4-2 Tactiek Borsa100
55% Balbezit 45%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 41.7
average Schieten good
solid Passen adequate
solid Verdedigen good


2e minuut.
Burn verovert de bal door een tackle van achteren. Burn passt de bal in één keer door. Zuidema bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurban rent richting de bal. Kurban schiet op doel. Mackett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Klungelig pakt Zulu de bal. Diaconu onderschept slim de pass. Diaconu met een sublieme pass. Skaife is nu in balbezit. Skaife schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Shiskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiskov passt de bal met de wreef. Deflandre bereikt de bal nog maar net als eerste. Deflandre draait met de bal, schiet en ... Burn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Shiskov is nu in balbezit. Shiskov geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Zulu stond buitenspel. Mazzari neemt vlug de vrije trap. Kurban kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Gmitrzak geeft een lange en hoge pass. Deflandre kopt de bal weg. Diaconu probeert de bal aan de voet te houden. Deflandre is nu in balbezit. Deflandre schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Corduleanu passt de bal in één keer door. Botsis kan de bal niet met de borst controleren. Corduleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corduleanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Waterkloof Warriors - Borsa Dortmund 0:1

44e minuut.
Diaconu passt de bal in één keer door. Daar is Corduleanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adrianov is nu in balbezit. Corduleanu onderschept slim de pass. Corduleanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Malino komt het veld opgelopen. Monasso komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waterkloof Warriors 49%, Borsa Dortmund 51%.
Waterkloof Warriors - Borsa Dortmund 0:1

54e minuut.
Malino probeert naar een medespeler te passen. Kurban bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurban speelt de bal door. Skaife rent richting de bal. Skaife draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Buchta rent richting de bal. Diaconu verovert de bal door een tackle van achteren. Diaconu probeert naar een medespeler te passen. Corduleanu is nu in balbezit. Corduleanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Waterkloof Warriors - Borsa Dortmund 0:2

80e minuut.
Klungelig pakt Botsis de bal. Corduleanu rent richting de bal. Corduleanu passt de bal zonder na te denken. Skaife rent richting de bal. Skaife draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Buchta met een sublieme pass. Bradło heeft problemen om de bal te vangen. Burn geeft een lange en hoge pass. Corduleanu rent richting de bal. Corduleanu geeft de bal voor. Mackett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Jajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajić geeft een hoge lob. Brueren probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Corduleanu is nu in balbezit. Corduleanu schiet op doel. Mackett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waterkloof Warriors 57%, Borsa Dortmund 43%.
Waterkloof Warriors - Borsa Dortmund 0:2