Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rovers United Blackburn Rovers :)
Sweet Spot Tactiek 433
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
56.5 gemiddelde waardering 28.7
formidable Schieten poor
excellent Passen average
good Verdedigen average


3e minuut.
Lewis probeert naar een medespeler te passen. Del Piero rent richting de bal. Ngaduana bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngaduana haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Del Piero de bal onder controle te krijgen. Kambule probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Veseliu is nu in balbezit. Veseliu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Blackburn Rovers :) 1:0

5e minuut.
Rolczak passt de bal in één keer door. Ngaduana met een sublieme pass. Naponyane rent richting de bal. Naponyane geeft een hoge lob. Veseliu springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kambule probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Rolczak geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Eriksrud de bal onder controle te krijgen. Veseliu rent richting de bal. Veseliu draait met de bal, schiet en ... Kambule probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Blackburn Rovers :) 2:0

10e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kambule niet meer kan verder spelen. Kalaka komt het veld opgelopen. Tsamados speelt de bal door. Niţu met een sublieme pass. Marrón rent richting de bal. Veseliu rent richting de bal. Veseliu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Veseliu rent richting de bal. Veseliu schiet op doel. Lewis heeft problemen om de bal te vangen. Naponyane bereikt de bal nog maar net als eerste. Naponyane schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Veseliu is nu in balbezit. Torneio is nu in balbezit. Veseliu verovert de bal door een tackle van achteren. Veseliu draait met de bal, schiet en ... Kalaka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Blackburn Rovers :) 3:0

19e minuut.
Tsamados rent richting de bal. Fitipaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Fitipaldi geeft een lange en hoge pass. Daar is Naponyane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naponyane haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kalaka met een harde bal richting middenveld. Ngaduana kopt de bal weg. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Blackburn Rovers :) 4:0

22e minuut.
Pędziwiatr passt de bal in één keer door. Foster speelt de bal door. Klungelig pakt Veseliu de bal. Veseliu schiet op doel. Kalaka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Blackburn Rovers :) 5:0

24e minuut.
Veseliu onderschept slim de pass. Veseliu speelt de bal door. Naponyane rent richting de bal. Naponyane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Blackburn Rovers :) 6:0

30e minuut.
Rajz geeft de bal voor. Inworp. Rolczak met een snelle inworp. Naponyane is nu in balbezit. Naponyane haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Naponyane bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksrud bereikt de bal nog maar net als eerste. Naponyane verovert de bal door een tackle van achteren. Naponyane draait met de bal, schiet en ... Kalaka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Blackburn Rovers :) 7:0

39e minuut.
Cale passt de bal zonder na te denken. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu passt de bal zonder na te denken. Daar is Foster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foster schiet op doel. Kalaka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Naponyane probeert naar een medespeler te passen. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster passt de bal zonder na te denken. Daar is Naponyane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naponyane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Blackburn Rovers :) 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rovers United 22%, Blackburn Rovers :) 78%.
Rovers United - Blackburn Rovers :) 8:0

47e minuut.
Foster geeft een hoge lob. Naponyane heeft problemen om de bal te vangen. Veseliu rent richting de bal. Veseliu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Ngaduana passt de bal zonder na te denken. Daar is Rolczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolczak probeert naar een medespeler te passen. Veseliu rent richting de bal. Veseliu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Blackburn Rovers :) 9:0

51e minuut.
Eriksrud passt de bal zonder na te denken. Foster rent richting de bal. Foster passt de bal met de wreef. Naponyane is nu in balbezit. Naponyane schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kalaka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Lewis probeert naar een medespeler te passen. Ngaduana probeert naar een medespeler te passen. Naponyane heeft problemen om de bal te vangen. Naponyane schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Naponyane rent richting de bal. Rolczak rent richting de bal. Rolczak passt de bal zonder na te denken. Naponyane rent richting de bal. Naponyane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Blackburn Rovers :) 10:0

58e minuut.
Daar is Torneio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster geeft de bal voor. Naponyane springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Lewis de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Rolczak passt de bal zonder na te denken. Naponyane rent richting de bal. Torneio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Torneio krijgt een gele kaart. Naponyane is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Naponyane neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Klungelig pakt Torneio de bal. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Torneio bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu verovert de bal door een tackle van achteren. Veseliu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Blackburn Rovers :) 11:0

66e minuut.
Foster passt de bal zonder na te denken. Veseliu rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Foster geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Veseliu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Torneio de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Naponyane bereikt de bal nog maar net als eerste. Naponyane draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis geeft de bal voor. Ngaduana kopt de bal weg. Foster heeft problemen om de bal te vangen. Foster geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Pędziwiatr is nu in balbezit. Pędziwiatr passt de bal met de wreef. Foster met een sublieme pass. Naponyane heeft problemen om de bal te vangen. Naponyane haalt uit met een fantastische trap. Kalaka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Foster neemt de hoekschop. Veseliu maakt een snoekduik en kopt de bal. Kalaka bokst de bal weg. Naponyane bereikt de bal nog maar net als eerste. Naponyane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Blackburn Rovers :) 12:0

72e minuut.
Kalaka probeert naar een medespeler te passen. Fitipaldi kopt de bal weg. Eriksrud is nu in balbezit. Ngaduana onderschept slim de pass. Ngaduana geeft een hoge lob. Kalaka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Rolczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Naponyane rent richting de bal. Naponyane passt de bal zonder na te denken. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu haalt uit met een fantastische trap. Kalaka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Foster probeert naar een medespeler te passen. Veseliu probeert de bal aan de voet te houden. Torneio verovert de bal door een tackle van achteren. Naponyane rent richting de bal. Naponyane haalt uit met een fantastische trap. Kalaka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Lewis kopt de bal weg. Rolczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolczak passt de bal met de wreef. Naponyane bereikt de bal nog maar net als eerste. Naponyane schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Del Piero rent richting de bal. Ngaduana bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngaduana probeert naar een medespeler te passen. Daar is Naponyane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naponyane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Blackburn Rovers :) 13:0

84e minuut.
Ngaduana kopt de bal weg. Veseliu heeft problemen om de bal te vangen. Lewis is nu in balbezit. Veseliu onderschept slim de pass. Veseliu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Blackburn Rovers :) 14:0

88e minuut.
Lewis is nu in balbezit. Lewis geeft een hoge lob. Casnar geeft een hoge lob. Veseliu is nu in balbezit. Veseliu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Daar is Veseliu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foster rent richting de bal. Foster passt de bal met de wreef. Naponyane is nu in balbezit. Naponyane haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Naponyane is nu in balbezit. Lewis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Naponyane is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Veseliu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kalaka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Blackburn Rovers :) 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rovers United 17%, Blackburn Rovers :) 83%.
Rovers United - Blackburn Rovers :) 15:0