Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Andreas Ryder Fan Emapangeni Legeds
Attack Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten weak
average Passen poor
poor Verdedigen poor


28e minuut.
Rula verovert de bal door een tackle van achteren. Sziráki onderschept slim de pass. Sziráki passt de bal in één keer door. Lechesa rent richting de bal. Lechesa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Krumm bereikt de bal nog maar net als eerste. Krumm geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lechesa de bal. Lechesa schiet op doel. Bell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Andreas Ryder Fan - Emapangeni Legeds 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Andreas Ryder Fan 48%, Emapangeni Legeds 52%.
San Andreas Ryder Fan - Emapangeni Legeds 1:0

54e minuut.
Du Plessis kopt de bal weg. Mthembu rent richting de bal. Rula is nu in balbezit. Rula schiet op doel. Trumiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
San Andreas Ryder Fan - Emapangeni Legeds 1:1

57e minuut.
Daar is Sziráki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mthembu is nu in balbezit. Sziráki verovert de bal door een tackle van achteren. Rula verovert de bal door een tackle van achteren. Rula draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Jooste is nu in balbezit. Mthembu verovert de bal door een tackle van achteren. Freeguard is nu in balbezit. Mthembu onderschept slim de pass. Mthembu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Andreas Ryder Fan - Emapangeni Legeds 1:2

84e minuut.
Magalefa rent richting de bal. Magalefa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Perrot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lechesa geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Andreas Ryder Fan 59%, Emapangeni Legeds 41%.
San Andreas Ryder Fan - Emapangeni Legeds 1:2