Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hidden leaf Excellence Football Club
Normal Tactiek Attack
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
20 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 20.4
matig Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ncaca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mushangazhike bereikt de bal nog maar net als eerste. Mushangazhike haalt uit met een fantastische trap. Lingerfelder probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Tovey heeft problemen om de bal te vangen. Tovey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hidden leaf - Excellence Football Club 1:0

4e minuut.
Tovey schiet op doel. Klungelig pakt Chansa de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Champion zal de hoekschop nemen. Du Bois rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Williams met een sublieme pass. Ncaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Makaab schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Makaab krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Magalefa onderschept slim de pass. Ncaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ncaca passt de bal in één keer door. Tovey rent richting de bal. Tovey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mantsho onderschept slim de pass. Mantsho speelt de bal door. Howell bereikt de bal nog maar net als eerste. Boxall bereikt de bal nog maar net als eerste. Boxall schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hidden leaf - Excellence Football Club 1:1

29e minuut.
Dladla passt de bal in één keer door. Champion rent richting de bal. Champion met een sublieme pass. Tovey is nu in balbezit. Tovey schiet op doel. Lingerfelder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Dladla speelt de bal door. Tovey is nu in balbezit. Tovey passt de bal met de wreef. Mushangazhike is nu in balbezit. Mushangazhike haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hidden leaf 43%, Excellence Football Club 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hidden leaf - Excellence Football Club 1:1

46e minuut.
Makaab heeft problemen om de bal te vangen. Magalefa is nu in balbezit. Makaab begaat een overtreding. Makaab krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

66e minuut.
Sebapole is nu in balbezit. Khwenenyane onderschept slim de pass. Howell rent richting de bal. Khwenenyane is nu in balbezit. Khwenenyane draait met de bal, schiet en ... Matidze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Dladla bereikt de bal nog maar net als eerste. Dladla passt de bal in één keer door. Tovey rent richting de bal. Tovey draait met de bal, schiet en ... Lingerfelder probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hidden leaf - Excellence Football Club 2:1

74e minuut.
Williams is nu in balbezit. Williams geeft een lange en hoge pass. Chansa kopt de bal weg. Mushangazhike bereikt de bal nog maar net als eerste. Mushangazhike haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chansa met een snelle inworp. Makhaye is nu in balbezit. Mushangazhike verovert de bal door een tackle van achteren. Mushangazhike haalt uit met een fantastische trap. Lingerfelder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tovey bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Champion neemt de hoekschop. Fredericks kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Champion neemt de hoekschop. Tovey maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Ncaca geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Champion speelt de bal door. Tovey bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hidden leaf - Excellence Football Club 3:1

84e minuut.
Daar is Champion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chansa kopt de bal weg. Tovey bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovey haalt uit met een fantastische trap. Lingerfelder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hidden leaf - Excellence Football Club 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hidden leaf 42%, Excellence Football Club 58%.
hidden leaf - Excellence Football Club 4:1