Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DIAZ -Leeds football club super stars
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 20.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


6e minuut.
Mosa is nu in balbezit. Chueu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexander begaat een overtreding. Chueu raakt geblesseerd tijdens het duel. Chacho komt bij de bal en schiet. Zungu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Issa passt de bal zonder na te denken. Inworp. Jansen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bapela rent richting de bal. Bapela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DIAZ -Leeds football club - super stars 0:1

31e minuut.
Chacho onderschept slim de pass. Chacho passt de bal zonder na te denken. Chueu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Chacho onderschept slim de pass. Chacho geeft de bal voor. Chueu kopt de bal weg. Mosa rent richting de bal. Mosa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Jansen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chacho probeert de bal met de borst te controleren. Sono bereikt de bal nog maar net als eerste. Sono schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DIAZ -Leeds football club - super stars 0:2

43e minuut.
Mosa probeert naar een medespeler te passen. Chueu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngwenya is nu in balbezit. Chueu verovert de bal door een tackle van achteren. Chueu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DIAZ -Leeds football club 53%, super stars 47%.
DIAZ -Leeds football club - super stars 0:2

47e minuut.
Bapela is nu in balbezit. Makhaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Makhaye probeert naar een medespeler te passen. Sono is nu in balbezit. Sono schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Bapela is nu in balbezit. Chacho onderschept slim de pass. Sono verovert de bal door een tackle van achteren. Bapela is nu in balbezit. Bapela haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bapela bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Chueu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dube tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chueu raakt geblesseerd tijdens het duel. Issa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chansa geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Issa rent richting de bal. Issa passt de bal in één keer door. Ngwenya heeft problemen om de bal te vangen. Chueu rent richting de bal. Chueu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Makhaye speelt de bal door. Chueu is nu in balbezit. Alexander begaat een overtreding. Chueu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Issa komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Bapela raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lane komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DIAZ -Leeds football club 58%, super stars 42%.
DIAZ -Leeds football club - super stars 0:2