Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FSV Hamsters Lutzville united fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


27e minuut.
Modu Ranele speelt de bal door. Sebapole rent richting de bal. Nteo is nu in balbezit. Sebapole onderschept slim de pass. Sebapole schiet op doel. Ludick probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Masina onderschept slim de pass. Masina speelt de bal door. Vorster rent richting de bal. Vorster schiet op doel. Kannemeyer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FSV Hamsters 59%, Lutzville united fc 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FSV Hamsters - Lutzville united fc 0:0

67e minuut.
Daar is Kidgell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masina bereikt de bal nog maar net als eerste. Masina geeft een lange en hoge pass. Lechesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechesa geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Lechesa passt de bal in één keer door. Vorster bereikt de bal nog maar net als eerste. Kannemeyer is nu in balbezit. Vorster onderschept slim de pass. Vorster haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Juwayeyi probeert naar een medespeler te passen. Nteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebapole verovert de bal door een tackle van achteren. Sebapole draait met de bal, schiet en ... Ludick werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FSV Hamsters - Lutzville united fc 1:0

86e minuut.
Lechesa is nu in balbezit. Vorster rent richting de bal. Lechesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorster bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorster draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FSV Hamsters 68%, Lutzville united fc 32%.
FSV Hamsters - Lutzville united fc 1:0