Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Andreas Ryder Fan Waterkloof Warriors
Attack Tactiek 4-4-2
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.1 gemiddelde waardering 43.7
weak Schieten good
weak Passen solid
poor Verdedigen good


1e minuut.
Lechesa passt de bal zonder na te denken. Freeguard is nu in balbezit. Deflandre onderschept slim de pass. Deflandre draait met de bal, schiet en ... Trumiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Andreas Ryder Fan - Waterkloof Warriors 0:1

3e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bradło zal de hoekschop nemen. Zulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulu speelt de bal door. Deflandre is nu in balbezit. Deflandre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Buchta onderschept slim de pass. Buchta passt de bal in één keer door. Shiskov met een sublieme pass. Deflandre is nu in balbezit. Deflandre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Buchta kopt de bal weg. Daar is Shiskov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shiskov probeert naar een medespeler te passen. Zulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
San Andreas Ryder Fan - Waterkloof Warriors 0:2

11e minuut.
Buchta met een sublieme pass. Bradło bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulu rent richting de bal. Zulu draait met de bal, schiet en ... Czuma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Andreas Ryder Fan - Waterkloof Warriors 0:3

13e minuut.
Shiskov geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Jooste de bal onder controle te krijgen. Zulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradło bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradło geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zulu rent richting de bal. Zulu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
San Andreas Ryder Fan - Waterkloof Warriors 0:4

15e minuut.
Shiskov geeft de bal voor. Czuma heeft problemen om de bal te vangen. Deflandre is nu in balbezit. Deflandre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
San Andreas Ryder Fan - Waterkloof Warriors 0:5

17e minuut.
Shiskov verovert de bal door een tackle van achteren. Shiskov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Deflandre de bal. Deflandre draait met de bal, schiet en ... Trumiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Czuma kopt de bal weg. Shiskov met een sublieme pass. Deflandre bereikt de bal nog maar net als eerste. Deflandre schiet op doel. Trumiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Andreas Ryder Fan - Waterkloof Warriors 0:6

20e minuut.
Buchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchta passt de bal zonder na te denken. Shiskov rent richting de bal. Shiskov geeft een lange en hoge pass. Zulu springt en kopt de bal. Trumiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Louis bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchta onderschept slim de pass. Buchta geeft de bal voor. Deflandre krijgt zijn hoofd ertegen. Trumiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
San Andreas Ryder Fan - Waterkloof Warriors 0:7

29e minuut.
Klungelig pakt Perrot de bal. Shiskov rent richting de bal. Shiskov geeft de bal voor. Deflandre is nu in balbezit. Deflandre schiet op doel. Trumiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zulu rent richting de bal. Zulu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Andreas Ryder Fan - Waterkloof Warriors 0:8

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shiskov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Louis is nu in balbezit. Buchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchta geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Andreas Ryder Fan 78%, Waterkloof Warriors 22%.
San Andreas Ryder Fan - Waterkloof Warriors 0:8

52e minuut.
Wałkiewicz onderschept slim de pass. Buchta verovert de bal door een tackle van achteren. Buchta speelt de bal door. Deflandre rent richting de bal. Deflandre haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Klungelig pakt Buchta de bal. Czuma onderschept slim de pass. Na een snelle pass probeert Zulu de bal onder controle te krijgen. Buchta rent richting de bal. Buchta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bradło heeft problemen om de bal te vangen. Bradło geeft een hoge lob. Deflandre heeft problemen om de bal te vangen. Shiskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiskov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bradło met een snelle inworp. Buchta met een sublieme pass. Jooste heeft problemen om de bal te vangen. Deflandre is nu in balbezit. Deflandre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Czuma geeft de bal voor. Daar is Bradło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wałkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradło onderschept slim de pass. Bradło geeft de bal voor. Trumiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Bradło rent richting de bal. Bradło geeft de bal voor. Deflandre bereikt de bal nog maar net als eerste. Deflandre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
San Andreas Ryder Fan - Waterkloof Warriors 0:9

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bradło met de inworp. Buchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchta geeft een hoge lob. Deflandre maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Shiskov rent richting de bal. Shiskov probeert naar een medespeler te passen. Deflandre bereikt de bal nog maar net als eerste. Deflandre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
San Andreas Ryder Fan - Waterkloof Warriors 0:10

89e minuut.
Zulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchta is nu in balbezit. Buchta passt de bal zonder na te denken. Deflandre rent richting de bal. Deflandre schiet op doel. Trumiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Andreas Ryder Fan 69%, Waterkloof Warriors 31%.
San Andreas Ryder Fan - Waterkloof Warriors 0:10