Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borsa Dortmund FSV Hamsters
Borsa100 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
32 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 18.8
good Schieten weak
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Corduleanu heeft problemen om de bal te vangen. Corduleanu passt de bal met de wreef. Cáceres rent richting de bal. Cáceres geeft een lange en hoge pass. Skaife maakt een snoekduik en kopt de bal. Khanyile probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Klungelig pakt Skaife de bal. Skaife kopt de bal weg. Kurban bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurban draait met de bal, schiet en ... Khanyile werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsa Dortmund - FSV Hamsters 1:0

5e minuut.
Corduleanu is nu in balbezit. Corduleanu probeert naar een medespeler te passen. Makau verovert de bal door een tackle van achteren. Skaife is nu in balbezit. Skaife draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Kurban probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ghazaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghazaryan met een sublieme pass. Skaife is nu in balbezit. Skaife draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Skaife bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurban rent richting de bal. Kurban speelt de bal door. Skaife rent richting de bal. Skaife schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsa Dortmund - FSV Hamsters 2:0

26e minuut.
Ghazaryan geeft de bal voor. Kannemeyer heeft problemen om de bal te vangen. Corduleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corduleanu schiet op doel. Khanyile maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsa Dortmund - FSV Hamsters 3:0

27e minuut.
Parker passt de bal zonder na te denken. Oz probeert naar een medespeler te passen. Ghazaryan speelt de bal door. Skaife is nu in balbezit. Skaife draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kurban geeft de bal voor. Skaife rent richting de bal. Skaife geeft een hoge lob. Corduleanu is nu in balbezit. Corduleanu geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Skaife bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaife draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borsa Dortmund - FSV Hamsters 4:0

35e minuut.
Burn verovert de bal door een tackle van achteren. Burn geeft een hoge lob. Daar is Arendse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skaife bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaife draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borsa Dortmund - FSV Hamsters 5:0

37e minuut.
Diaconu is nu in balbezit. Diaconu passt de bal zonder na te denken. Corduleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corduleanu haalt uit met een fantastische trap. Khanyile maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Borsa Dortmund - FSV Hamsters 6:0

39e minuut.
Kurban is nu in balbezit. Kurban speelt de bal door. Corduleanu rent richting de bal. Corduleanu haalt uit met een fantastische trap. Khanyile probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsa Dortmund - FSV Hamsters 7:0

42e minuut.
Ghazaryan onderschept slim de pass. Ghazaryan passt de bal in één keer door. Corduleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corduleanu schiet op doel. Khanyile maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Oz passt de bal met de wreef. Kurban probeert naar een medespeler te passen. Corduleanu is nu in balbezit. Corduleanu haalt uit met een fantastische trap. Khanyile maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsa Dortmund - FSV Hamsters 8:0

44e minuut.
Monasso komt het veld opgelopen. Malino komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsa Dortmund 27%, FSV Hamsters 73%.
Borsa Dortmund - FSV Hamsters 8:0

51e minuut.
Zwarra kopt de bal weg. Booth controleert de bal met de borst. Corduleanu is nu in balbezit. Monasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Monasso schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Zwarra geeft een lange en hoge pass. Corduleanu is nu in balbezit. Skaife is nu in balbezit. Skaife draait met de bal, schiet en ... Khanyile werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Burn kopt de bal weg. Monasso rent richting de bal. Monasso speelt de bal door. Corduleanu rent richting de bal. Corduleanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Khanyile trapt de bal weg. Malino geeft een hoge lob. Corduleanu kopt de bal weg. Skaife is nu in balbezit. Skaife draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borsa Dortmund - FSV Hamsters 9:0

59e minuut.
Kurban heeft problemen om de bal te vangen. Kurban passt de bal met de wreef. Daar is Corduleanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corduleanu draait met de bal, schiet en ... Khanyile probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsa Dortmund - FSV Hamsters 10:0

60e minuut.
Monasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconu speelt de bal door. Klungelig pakt Skaife de bal. Skaife schiet op doel. Na een snelle pass probeert Arendse de bal onder controle te krijgen. Khanyile probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Kannemeyer rent richting de bal. Skaife verovert de bal door een tackle van achteren. Skaife met een sublieme pass. Corduleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corduleanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsa Dortmund - FSV Hamsters 11:0

68e minuut.
Monasso is nu in balbezit. Monasso probeert naar een medespeler te passen. Makau rent richting de bal. Skaife onderschept slim de pass. Skaife passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsa Dortmund - FSV Hamsters 12:0

70e minuut.
Makau is nu in balbezit. Diaconu rent richting de bal. Diaconu met een sublieme pass. Kurban rent richting de bal. Kurban geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Monasso probeert de bal aan de voet te houden. Diaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconu geeft een lange en hoge pass. Corduleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corduleanu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Zwarra geeft een hoge lob. Arendse kopt de bal weg. Booth probeert de bal aan de voet te houden. Corduleanu rent richting de bal. Corduleanu haalt uit met een fantastische trap. Khanyile kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsa Dortmund - FSV Hamsters 13:0

79e minuut.
Corduleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kannemeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Corduleanu onderschept slim de pass. Corduleanu draait met de bal, schiet en ... Khanyile probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsa Dortmund - FSV Hamsters 14:0

81e minuut.
Monasso met een snelle inworp. Juwayeyi heeft problemen om de bal te vangen. Diaconu rent richting de bal. Daar is Diaconu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diaconu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Monasso speelt de bal door. Corduleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corduleanu passt de bal met de wreef. Kurban rent richting de bal. Kurban schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Arendse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kurban geeft een lange en hoge pass. Daar is Kidgell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skaife bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaife haalt uit met een fantastische trap. Arendse probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Monasso zal de hoekschop nemen. Skaife maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsa Dortmund - FSV Hamsters 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsa Dortmund 19%, FSV Hamsters 81%.
Borsa Dortmund - FSV Hamsters 15:0