Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
super stars Emapangeni Legeds
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 21.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Ngwenya rent richting de bal. Ngwenya geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rula geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Alexander de bal onder controle te krijgen. Mthembu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Alexander zijn tegenspeler op de grond. Mthembu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mthembu kan niet meer verder spelen. Khoabane komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Tsotetsi rent richting de bal. Tsotetsi passt de bal zonder na te denken. Rula rent richting de bal. Rula schiet op doel. Zungu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bell trapt de bal weg van het doel. Rula kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ngwenya de bal onder controle te krijgen. Khoabane bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoabane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
super stars - Emapangeni Legeds 0:1

39e minuut.
Du Plessis is nu in balbezit. Du Plessis passt de bal met de wreef. Radford heeft problemen om de bal te vangen. Sono bereikt de bal nog maar net als eerste. Sono draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Rula verovert de bal door een tackle van achteren. Rula passt de bal met de wreef. Khoabane bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoabane schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ngwenya de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: super stars 50%, Emapangeni Legeds 50%.
super stars - Emapangeni Legeds 0:1

50e minuut.
Doeltrap. Zungu trapt de bal weg. Jordan kopt de bal weg. Rula is nu in balbezit. Rula draait met de bal, schiet en ... Zungu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Khoabane is nu in balbezit. Rula bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alexander. Alexander krijgt een gele kaart. Rula is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rula komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
super stars - Emapangeni Legeds 0:2

58e minuut.
Tsotetsi verovert de bal door een tackle van achteren. Tsotetsi geeft een lange en hoge pass. Simango is nu in balbezit. Simango passt de bal in één keer door. Daar is Ngwenya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zungu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Rula heeft problemen om de bal te vangen. Rula geeft de bal voor. Chikoya heeft problemen om de bal te vangen. Liau rent richting de bal. Liau geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ngwenya rent richting de bal. Khoabane verovert de bal door een tackle van achteren. Alexander is nu in balbezit. Khoabane verovert de bal door een tackle van achteren. Khoabane draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Khoabane bereikt de bal nog maar net als eerste. Simango bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khoabane. Khoabane krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Du Plessis kopt de bal weg. Klungelig pakt Rula de bal. Rula speelt de bal door. Khoabane bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoabane draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: super stars 59%, Emapangeni Legeds 41%.
super stars - Emapangeni Legeds 0:2