Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Young-Strikers Real Sporting Football Club
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Chueu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mqobongo met de inworp. Holloway is nu in balbezit. Holloway geeft een hoge lob. Cale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davies zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chueu bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway onderschept slim de pass. Holloway haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Young-Strikers - Real Sporting Football Club 0:1

8e minuut.
Scott geeft een hoge lob. Shonhayi geeft een lange en hoge pass. Sheppard heeft problemen om de bal te vangen. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Holloway passt de bal met de wreef. Sheppard is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chueu. Chueu krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Sibaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyle onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Masina. Masina krijgt een gele kaart. Coyle is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Davies met een snel genomen vrije trap. D`Avray bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Avray haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Shonhayi rent richting de bal. Shonhayi geeft een hoge lob. Holloway met een sublieme pass. Sheppard rent richting de bal. Sheppard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Young-Strikers - Real Sporting Football Club 0:2

41e minuut.
Zuma rent richting de bal. Davis rent richting de bal. Parker schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Parker krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Zuma probeert de bal met de borst te controleren. Parker met een sublieme pass. D`Avray is nu in balbezit. D`Avray draait met de bal, schiet en ... Sibaya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Augustine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young-Strikers 51%, Real Sporting Football Club 49%.
Young-Strikers - Real Sporting Football Club 0:2

51e minuut.
Daar is Zuma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freeguard bereikt de bal nog maar net als eerste. Freeguard speelt de bal door. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion geeft een lange en hoge pass. Paal!

72e minuut.
D`Avray is nu in balbezit. Zuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Parker is nu in balbezit. D`Avray bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Avray schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
D`Avray schiet op doel. Augustine probeert naar een medespeler te passen. Freeguard kopt de bal weg. Daar is D`Avray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Avray draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Davies probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sheppard rent richting de bal. Holloway is nu in balbezit. Sheppard is nu in balbezit. Sheppard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Champion verovert de bal door een tackle van achteren. Champion probeert naar een medespeler te passen. Parker rent richting de bal. Parker haalt uit met een fantastische trap. D`Avray probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young-Strikers 51%, Real Sporting Football Club 49%.
Young-Strikers - Real Sporting Football Club 0:2