Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:03
  • Competitiewedstrijd: League II.01
  • Stadion: Realtaj Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2067
Realtaj Meyerton Rangers FC
451 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 20.3
slecht Schieten slecht
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Pitso bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekgetho verovert de bal door een tackle van achteren. Netshivhazwaulu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Netshivhazwaulu krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Pirates rent richting de bal. Pirates geeft een lange en hoge pass. Nkosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreko onderschept slim de pass. Moreko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Mgqamqo rent richting de bal. Mgqamqo passt de bal in één keer door. Schiller is nu in balbezit. Pitso onderschept slim de pass. Pitso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Realtaj - Meyerton Rangers FC 0:1

27e minuut.
Poggenpoel rent richting de bal. Poggenpoel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Davis de bal. Moreko bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bartlett trapt de bal weg. Klungelig pakt Pirates de bal. Motlhajwa is nu in balbezit. Motlhajwa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Netshivhazwaulu passt de bal in één keer door. Moreko bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Setholo zijn tegenspeler op de grond. Setholo krijgt een gele kaart. Moreko moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Moreko kan niet meer verder spelen. Lechesa komt het veld opgelopen. Netshivhazwaulu wilt de vrije trap nemen. Schiller probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bartlett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Realtaj 59%, Meyerton Rangers FC 41%.
Realtaj - Meyerton Rangers FC 0:1

47e minuut.
Joseph rent richting de bal. Netshivhazwaulu onderschept slim de pass. Netshivhazwaulu probeert naar een medespeler te passen. Motlhajwa rent richting de bal. Motlhajwa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Lekgetho rent richting de bal. Jam-Jam verovert de bal door een tackle van achteren. Nkosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jam-Jam rent richting de bal. Jam-Jam draait met de bal, schiet en ... Bartlett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Still trapt de bal weg. Lekgetho rent richting de bal. Lekgetho passt de bal zonder na te denken. Motlhajwa rent richting de bal. Motlhajwa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Ellis geeft een lange en hoge pass. Nkosi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lechesa rent richting de bal. Lechesa schiet op doel. Bartlett werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Realtaj - Meyerton Rangers FC 0:2

82e minuut.
Duma speelt de bal door. Netshivhazwaulu is nu in balbezit. Motlhajwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Motlhajwa haalt uit met een fantastische trap. Still werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Realtaj - Meyerton Rangers FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Realtaj 42%, Meyerton Rangers FC 58%.
Realtaj - Meyerton Rangers FC 1:2