Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barnabas 12- Carrick fc
352 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Biyela passt de bal in één keer door. Tavlibudine met een sublieme pass. Khoabane kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Crowley de bal onder controle te krijgen. Crowley schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Khoabane geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Biyela de bal onder controle te krijgen. Crowley is nu in balbezit. Crowley haalt uit met een fantastische trap. Tavlibudine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barnabas 12- - Carrick fc 1:0

30e minuut.
Mlambo is nu in balbezit. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlambo begaat een overtreding. Brown roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Brown kan niet meer verder spelen. Still komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Mkhize bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkhize geeft een lange en hoge pass. Khoabane kan de bal niet met de borst controleren. Marumo bereikt de bal nog maar net als eerste. Marumo draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barnabas 12- 42%, Carrick fc 58%.
Barnabas 12- - Carrick fc 1:0

48e minuut.
Pula rent richting de bal. Pula geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Roux de bal onder controle te krijgen. Crowley is nu in balbezit. Crowley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barnabas 12- - Carrick fc 2:0

53e minuut.
Still onderschept slim de pass. Murape onderschept slim de pass. Pula tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pula krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Mkhize geeft een lange en hoge pass. Nkosi geeft een hoge lob. Batchelor rent richting de bal. Batchelor schiet op doel. Winstanley werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barnabas 12- - Carrick fc 2:1

59e minuut.
Murape verovert de bal door een tackle van achteren. Batchelor rent richting de bal. Pula is nu in balbezit. Batchelor onderschept slim de pass. Batchelor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barnabas 12- 42%, Carrick fc 58%.
Barnabas 12- - Carrick fc 2:1