Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
De Indomitable FC Realtaj
Normal Tactiek 451
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
18 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Silent kopt de bal weg. Nkosi rent richting de bal. Silent verovert de bal door een tackle van achteren. Sikhwvihilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikhwvihilu schiet op doel. Bartlett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Poggenpoel passt de bal zonder na te denken. Sikhwvihilu rent richting de bal. Nkosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikhwvihilu onderschept slim de pass. Sikhwvihilu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Klungelig pakt Fernandez de bal. Fernandez geeft een lange en hoge pass. Daar is Nkosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sikhwvihilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikhwvihilu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
De Indomitable FC - Realtaj 1:0

16e minuut.
Dearnley met een sublieme pass. Joseph rent richting de bal. Joseph probeert naar een medespeler te passen. Sikhwvihilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikhwvihilu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Bartlett trapt de bal weg van het doel. Chikoya kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Silent de bal onder controle te krijgen. Sikhwvihilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikhwvihilu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loke met een snelle inworp. Davis is nu in balbezit. Silent onderschept slim de pass. Silent geeft een lange en hoge pass. Paal!

23e minuut.
Fernandez onderschept slim de pass. Fernandez geeft een hoge lob. Schiller probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sikhwvihilu rent richting de bal. Sikhwvihilu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Fernandez passt de bal met de wreef. Lekgetho is nu in balbezit. Silent onderschept slim de pass. Sikhwvihilu rent richting de bal. Sikhwvihilu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Raselemane geeft de bal voor. Lekgetho bereikt de bal nog maar net als eerste. Silent onderschept slim de pass. Sikhwvihilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikhwvihilu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
De Indomitable FC - Realtaj 2:0

39e minuut.
Lekgetho rent richting de bal. Chikoya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lekgetho raakt geblesseerd tijdens het duel. Lekgetho zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Maulgue is nu in balbezit. Motlhajwa onderschept slim de pass. Motlhajwa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
De Indomitable FC - Realtaj 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Indomitable FC 46%, Realtaj 54%.
De Indomitable FC - Realtaj 2:1

48e minuut.
Moriri is nu in balbezit. Setholo verovert de bal door een tackle van achteren. Setholo probeert naar een medespeler te passen. Motlhajwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Motlhajwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
De Indomitable FC - Realtaj 2:2

61e minuut.
Sikhwvihilu is nu in balbezit. Lekgetho is nu in balbezit. Lekgetho geeft een lange en hoge pass. Loke bereikt de bal nog maar net als eerste. Loke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Loke met een snelle inworp. Klungelig pakt Silent de bal. Davis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Silent is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Silent neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
De Indomitable FC - Realtaj 3:2

73e minuut.
Setholo probeert de bal aan de voet te houden. Moriri probeert naar een medespeler te passen. Sikhwvihilu rent richting de bal. Silent rent richting de bal. Silent draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
De Indomitable FC - Realtaj 4:2

77e minuut.
Nkosi heeft problemen om de bal te vangen. Lekgetho bereikt de bal nog maar net als eerste. Silent verovert de bal door een tackle van achteren. Sikhwvihilu rent richting de bal. Sikhwvihilu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Bartlett trapt de bal weg. Daar is Chikoya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joseph probeert naar een medespeler te passen. Motlhajwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Motlhajwa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Raselemane is nu in balbezit. Isaacs is nu in balbezit. Raselemane legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Raselemane krijgt een gele kaart. Isaacs is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Motlhajwa legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
De Indomitable FC - Realtaj 4:3

89e minuut.
Lekgetho met een sublieme pass. Chikoya speelt de bal door. Raselemane bereikt de bal nog maar net als eerste. Joseph rent richting de bal. Joseph draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Indomitable FC 47%, Realtaj 53%.
De Indomitable FC - Realtaj 4:3