Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drunkers FC Meyerton Rangers FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 20.4
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Lekwane kopt de bal weg. Daar is Mapela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baychelor bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon is nu in balbezit. Dixon haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Still trapt de bal weg. Pitso kopt de bal weg. Daar is Pirates, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jam-Jam is nu in balbezit. Jam-Jam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Mgqamqo bereikt de bal nog maar net als eerste. Maboe verovert de bal door een tackle van achteren. Maboe probeert naar een medespeler te passen. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. O`Connor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baychelor bereikt de bal nog maar net als eerste. Baychelor haalt uit met een fantastische trap. Still werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drunkers FC - Meyerton Rangers FC 1:0

28e minuut.
Maboe is nu in balbezit. Jam-Jam verovert de bal door een tackle van achteren. Jam-Jam speelt de bal door. Pirates is nu in balbezit. Pirates draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Pirates bereikt de bal nog maar net als eerste. Maboe bereikt de bal nog maar net als eerste. Jam-Jam verovert de bal door een tackle van achteren. Pirates bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirates haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drunkers FC 37%, Meyerton Rangers FC 63%.
Drunkers FC - Meyerton Rangers FC 1:0

46e minuut.
Daar is Pirates, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baychelor rent richting de bal. Baychelor speelt de bal door. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drunkers FC - Meyerton Rangers FC 2:0

52e minuut.
Pitso verovert de bal door een tackle van achteren. Jam-Jam is nu in balbezit. Jam-Jam passt de bal zonder na te denken. Pirates is nu in balbezit. Pirates draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drunkers FC - Meyerton Rangers FC 2:1

66e minuut.
Pirates rent richting de bal. Lekwane rent richting de bal. Jam-Jam verovert de bal door een tackle van achteren. Jam-Jam haalt uit met een fantastische trap. Pirates probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Legetla geeft de bal voor. Inworp. Pitso met de inworp. Jam-Jam is nu in balbezit. Jam-Jam geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Netshivhazwaulu is nu in balbezit. Netshivhazwaulu passt de bal zonder na te denken. Legetla speelt de bal door. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drunkers FC 52%, Meyerton Rangers FC 48%.
Drunkers FC - Meyerton Rangers FC 2:1