Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:02
  • Competitiewedstrijd: League II.01
  • Stadion: Realtaj Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1225
Realtaj Young-Strikers
451 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Champion zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biyela geeft een hoge lob. Nkosi kopt de bal weg. Davies is nu in balbezit. Davies draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schiller heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Realtaj - Young-Strikers 0:1

8e minuut.
Freeguard bereikt de bal nog maar net als eerste. Joseph onderschept slim de pass. Davies schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Davies krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Freeguard rent richting de bal. Joseph bereikt de bal nog maar net als eerste. Joseph met een sublieme pass. Motlhajwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Motlhajwa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Dearnley geeft een lange en hoge pass. Joseph kopt de bal weg. Motlhajwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Motlhajwa schiet op doel. Dos Santos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Realtaj - Young-Strikers 1:1

22e minuut.
Davies geeft een lange en hoge pass. Coyle heeft problemen om de bal te vangen. Coyle passt de bal in één keer door. D`Avray is nu in balbezit. D`Avray schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Biyela verovert de bal door een tackle van achteren. Biyela geeft een lange en hoge pass. D`Avray bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Avray haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Freeguard kopt de bal weg. Schiller controleert de bal met de borst. D`Avray is nu in balbezit. D`Avray schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nkosi de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Schiller met een harde bal richting middenveld. Isaacs bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaacs met een sublieme pass. Motlhajwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Motlhajwa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Realtaj - Young-Strikers 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Realtaj 44%, Young-Strikers 56%.
Realtaj - Young-Strikers 2:1

46e minuut.
Biyela bereikt de bal nog maar net als eerste. Motlhajwa rent richting de bal. D`Avray begaat een overtreding. D`Avray krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Poggenpoel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Davis heeft problemen om de bal te vangen. Davies begaat een overtreding. Davies krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

68e minuut.
Klungelig pakt Davis de bal. Chueu rent richting de bal. Davis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Davis krijgt een gele kaart. Chueu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chueu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. D`Avray rent richting de bal. D`Avray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Realtaj - Young-Strikers 2:2

77e minuut.
Lekgetho met een sublieme pass. Setholo is nu in balbezit. Champion verovert de bal door een tackle van achteren. Champion schiet op doel. Schiller probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Motlhajwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Freeguard onderschept slim de pass. Freeguard passt de bal zonder na te denken. D`Avray bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Avray schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Realtaj 38%, Young-Strikers 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Realtaj - Young-Strikers 2:2