Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
salted united Real Sporting Football Club
343 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Sibaya geeft een hoge lob. Bell is nu in balbezit. Holloway tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Holloway krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Tau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Behr verovert de bal door een tackle van achteren. Colloty bereikt de bal nog maar net als eerste. Tembo is nu in balbezit. Tembo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
salted united - Real Sporting Football Club 1:0

16e minuut.
Behr bereikt de bal nog maar net als eerste. Tau is nu in balbezit. Tau passt de bal met de wreef. Tembo rent richting de bal. Tembo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Augustine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Tulare is nu in balbezit. Tembo onderschept slim de pass. Tembo passt de bal zonder na te denken. Colloty is nu in balbezit. Colloty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
salted united - Real Sporting Football Club 2:0

27e minuut.
Sibaya geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shange met een snelle inworp. Jam-Jam probeert de bal met de borst te controleren. Jam-Jam geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Shonhayi rent richting de bal. Shange bereikt de bal nog maar net als eerste. Shange geeft een hoge lob. Tembo is nu in balbezit. Tembo draait met de bal, schiet en ... Augustine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tau zal de hoekschop nemen. Colloty controleert de bal met de borst. Tembo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tembo schiet op doel. Augustine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
salted united - Real Sporting Football Club 3:0

35e minuut.
Bell is nu in balbezit. Sheppard onderschept slim de pass. Colloty is nu in balbezit. Sheppard verovert de bal door een tackle van achteren. Sheppard draait met de bal, schiet en ... Lutumba bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salted united 40%, Real Sporting Football Club 60%.
salted united - Real Sporting Football Club 3:0

50e minuut.
Colloty rent richting de bal. Tembo is nu in balbezit. Zuma rent richting de bal. Colloty is nu in balbezit. Colloty draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Roper is nu in balbezit. Sheppard verovert de bal door een tackle van achteren. Colloty begaat een overtreding. Sheppard is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zuma neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Behr probeert naar een medespeler te passen. Mqobongo speelt de bal door. Colloty is nu in balbezit. Zuma is nu in balbezit. Zuma draait met de bal, schiet en ... Lutumba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salted united 49%, Real Sporting Football Club 51%.
salted united - Real Sporting Football Club 3:0