Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MRV UNITED Football club MGB stars
Normal Tactiek 442
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 21.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Stars probeert naar een medespeler te passen. Daar is Du Plessis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deane probeert naar een medespeler te passen. Changwe is nu in balbezit. Changwe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Felix speelt de bal door. Ewen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewen passt de bal in één keer door. Maseko is nu in balbezit. Maseko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MRV UNITED Football club 59%, MGB stars 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MRV UNITED Football club - MGB stars 0:0

49e minuut.
Ewen probeert naar een medespeler te passen. Matidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Matidze geeft de bal voor. Deane probeert de bal aan de voet te houden. Deane geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ellis rent richting de bal. Deane bereikt de bal nog maar net als eerste. Deane geeft een hoge lob. Changwe rent richting de bal. Changwe schiet op doel. Mlambo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Matshitse is nu in balbezit. Mabedi verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matshitse. Matshitse krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Stars is nu in balbezit. Stars met een sublieme pass. Deane speelt de bal door. Moriri bereikt de bal nog maar net als eerste. Moriri draait met de bal, schiet en ... Mlambo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Chelin trapt de bal weg. Deane rent richting de bal. Deane met een sublieme pass. Moriri rent richting de bal. Moriri passt de bal in één keer door. Mlambo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Changwe rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MRV UNITED Football club - MGB stars 0:1

71e minuut.
Stars geeft een lange en hoge pass. Mabedi geeft een hoge lob. Matshitse probeert de bal aan de voet te houden. Stars bereikt de bal nog maar net als eerste. Stars draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MRV UNITED Football club - MGB stars 0:2

74e minuut.
Felix rent richting de bal. Ngobe verovert de bal door een tackle van achteren. Ngobe probeert naar een medespeler te passen. Changwe is nu in balbezit. Changwe haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Stars is nu in balbezit. Stars met een sublieme pass. Daar is Moriri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moriri haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Methula de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
MRV UNITED Football club - MGB stars 0:3

82e minuut.
Klungelig pakt Ewen de bal. Stars verovert de bal door een tackle van achteren. Stars speelt de bal door. Moriri is nu in balbezit. Moriri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MRV UNITED Football club - MGB stars 0:4

84e minuut.
Mabedi rent richting de bal. Mabedi geeft een lange en hoge pass. Du Plessis kopt de bal weg. Ngobe heeft problemen om de bal te vangen. Ngobe geeft een lange en hoge pass. Mlambo bokst de bal weg.

87e minuut.
Biyela met een snelle inworp. Daar is Mabedi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mabedi geeft de bal voor. Changwe rent richting de bal. Changwe geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ngobe met een sublieme pass. Changwe rent richting de bal. Changwe passt de bal zonder na te denken. Moriri rent richting de bal. Moriri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MRV UNITED Football club 83%, MGB stars 17%.
MRV UNITED Football club - MGB stars 0:4