Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fufu strikers New City Sport Academy
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


10e minuut.
Lathan speelt de bal door. Mohammed is nu in balbezit. Opperman onderschept slim de pass. Niang is nu in balbezit. Niang draait met de bal, schiet en ... Simango verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fufu strikers - New City Sport Academy 1:0

22e minuut.
Serathi met een sublieme pass. Bell is nu in balbezit. Niang verovert de bal door een tackle van achteren. Niang draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mbele de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fufu strikers - New City Sport Academy 2:0

30e minuut.
Lathan is nu in balbezit. Lathan passt de bal met de wreef. Niang probeert naar een medespeler te passen. Mohammed rent richting de bal. Mohammed schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Simango werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Simango probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Gqosha geeft de bal voor. Klungelig pakt Mohammed de bal. Opperman is nu in balbezit. Mohammed verovert de bal door een tackle van achteren. Mohammed haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Augustine geeft een hoge lob. Daar is Masilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serathi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaondera onderschept slim de pass. Kaondera draait met de bal, schiet en ... Vorster kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fufu strikers 40%, New City Sport Academy 60%.
Fufu strikers - New City Sport Academy 2:0

50e minuut.
Gwekwerere raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Van Zyl komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Nong is nu in balbezit. Nong passt de bal in één keer door. Kaondera heeft problemen om de bal te vangen. Kaondera draait met de bal, schiet en ... Vorster werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Niang passt de bal met de wreef. Mohammed is nu in balbezit. Mckain legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mckain krijgt een gele kaart. Mohammed raakt geblesseerd tijdens het duel. Niang neemt de penalty, wat een uithaal! Simango probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fufu strikers - New City Sport Academy 3:0

62e minuut.
Lathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lathan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mbele de bal. Mohammed rent richting de bal. Mohammed haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fufu strikers - New City Sport Academy 4:0

67e minuut.
Bell rent richting de bal. Niang verovert de bal door een tackle van achteren. Opperman rent richting de bal. Niang onderschept slim de pass. Niang geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Fufu strikers - New City Sport Academy 5:0

78e minuut.
Kaondera passt de bal in één keer door. Niang bereikt de bal nog maar net als eerste. Niang probeert naar een medespeler te passen. Mohammed is nu in balbezit. Mohammed draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fufu strikers - New City Sport Academy 6:0

85e minuut.
Mohammed probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaondera is nu in balbezit. Lathan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lathan krijgt een gele kaart. Kaondera wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kaondera kan niet meer verder spelen. Masanabo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fufu strikers 48%, New City Sport Academy 52%.
Fufu strikers - New City Sport Academy 6:0