Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapitsi Young Stars Glenwegians
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 22
waardeloos Schieten matig
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Issa trapt de bal weg van het doel. Otieno rent richting de bal. Molefe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Molefe krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Otieno bereikt de bal nog maar net als eerste. Horcicka onderschept slim de pass. Horcicka probeert naar een medespeler te passen. Modise rent richting de bal. Modise schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Molefe passt de bal in één keer door. Idah bereikt de bal nog maar net als eerste. Idah speelt de bal door. Modise is nu in balbezit. Modise draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapitsi Young Stars 45%, Glenwegians 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rapitsi Young Stars - Glenwegians 0:0

50e minuut.
Duma is nu in balbezit. Armstrong onderschept slim de pass. Armstrong passt de bal zonder na te denken. Modise rent richting de bal. Modise schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Issa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapitsi Young Stars - Glenwegians 0:1

57e minuut.
Idah geeft een hoge lob. Josephs kopt de bal weg. Modise is nu in balbezit. Armstrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong draait met de bal, schiet en ... Issa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapitsi Young Stars - Glenwegians 0:2

67e minuut.
Juwayeyi speelt de bal door. Otieno bereikt de bal nog maar net als eerste. Otieno met een sublieme pass. Mngomeni rent richting de bal. Mngomeni met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Horcicka is nu in balbezit. Horcicka geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Otieno de bal onder controle te krijgen. Modise bereikt de bal nog maar net als eerste. Modise schiet op doel. Issa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Letsholonyane is nu in balbezit. Horcicka verovert de bal door een tackle van achteren. Horcicka passt de bal zonder na te denken. Modise bereikt de bal nog maar net als eerste. Modise haalt uit met een fantastische trap. Issa bokst de bal weg. Matjila kopt de bal weg. Sixaba heeft problemen om de bal te vangen. Modise begaat een overtreding. Modise krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Lutumba geeft de bal voor. Inworp. Shale zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Letsholonyane is nu in balbezit. Letsholonyane geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma passt de bal met de wreef. Idah is nu in balbezit. Idah geeft de bal voor. Modise springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Armstrong met een sublieme pass. Matjila heeft problemen om de bal te vangen. Matjila probeert naar een medespeler te passen. Ramatsepe rent richting de bal. Ramatsepe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapitsi Young Stars 57%, Glenwegians 43%.
Rapitsi Young Stars - Glenwegians 0:2