Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rosedale Warriors Football Club New City Sport Academy
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen average


9e minuut.
Masilo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Masanabo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ngubane. Masanabo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Opperman wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bell kan de bal niet met de borst controleren. Gcwensa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gcwensa probeert naar een medespeler te passen. Masehe rent richting de bal. Masehe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Gcwensa met een sublieme pass. Sait is nu in balbezit. Sait probeert naar een medespeler te passen. Masilo is nu in balbezit. Masilo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosedale Warriors Football Club 49%, New City Sport Academy 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rosedale Warriors Football Club - New City Sport Academy 0:0

52e minuut.
Ngubane met een sublieme pass. Gcwensa is nu in balbezit. Masehe rent richting de bal. Gcwensa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gcwensa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosedale Warriors Football Club - New City Sport Academy 1:0

62e minuut.
Gcwensa bereikt de bal nog maar net als eerste. Masehe rent richting de bal. Bell onderschept slim de pass. Gcwensa verovert de bal door een tackle van achteren. Gcwensa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Opperman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gcwensa rent richting de bal. Gcwensa passt de bal in één keer door. Masehe bereikt de bal nog maar net als eerste. Masehe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Bell rent richting de bal. Opperman is nu in balbezit. Met opzet legt Masehe zijn tegenspeler op de grond. Opperman raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Opperman kan niet meer verder spelen. Gaba komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Gaba verovert de bal door een tackle van achteren. Gaba speelt de bal door. Masanabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Masilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Masilo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rosedale Warriors Football Club - New City Sport Academy 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosedale Warriors Football Club 44%, New City Sport Academy 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rosedale Warriors Football Club - New City Sport Academy 1:1