Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MRV UNITED Football club diepsloot care fc
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Fernandez is nu in balbezit. Fernandez geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Methula de bal onder controle te krijgen. Kgomane bereikt de bal nog maar net als eerste. Kgomane haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Radford geeft een hoge lob. Matshitse bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mpisi zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Mpisi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mpisi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

13e minuut.
Doeltrap. Portgieter trapt de bal weg. Moalusi kopt de bal weg. Felix rent richting de bal. Felix haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Felix rent richting de bal. Felix passt de bal met de wreef. Maseko bereikt de bal nog maar net als eerste. Maseko draait met de bal, schiet en ... Portgieter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MRV UNITED Football club - diepsloot care fc 1:0

24e minuut.
Ngubane passt de bal in één keer door. Motlhajwa is nu in balbezit. Motlhajwa passt de bal met de wreef. Kgomane is nu in balbezit. Kgomane schiet op doel. Mlambo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Kondowe rent richting de bal. Motlhajwa is nu in balbezit. Motlhajwa met een sublieme pass. Khanyile rent richting de bal. Khanyile geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Motlhajwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Moalusi onderschept slim de pass. Kgomane rent richting de bal. Motlhajwa rent richting de bal. Motlhajwa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ngubane heeft problemen om de bal te vangen. Ngubane passt de bal met de wreef. Biemba rent richting de bal. Ngubane is nu in balbezit. Ngubane haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maseko krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MRV UNITED Football club 31%, diepsloot care fc 69%.
MRV UNITED Football club - diepsloot care fc 1:0

47e minuut.
Motlhajwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Felix probeert naar een medespeler te passen. Matshitse is nu in balbezit. Kondowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondowe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Khanyile rent richting de bal. Khanyile speelt de bal door. Kgomane is nu in balbezit. Kgomane haalt uit met een fantastische trap. Mlambo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Ngubane geeft een hoge lob. Radford kopt de bal weg. Felix rent richting de bal. Maseko is nu in balbezit. Maseko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Motlhajwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Motlhajwa speelt de bal door. Matshitse rent richting de bal. Kgomane is nu in balbezit. Kgomane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MRV UNITED Football club - diepsloot care fc 1:1

65e minuut.
Methula passt de bal in één keer door. Felix bereikt de bal nog maar net als eerste. Felix probeert naar een medespeler te passen. Maseko bereikt de bal nog maar net als eerste. Maseko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Matidze geeft een hoge lob. Kondowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Fynn schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Fynn moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fynn schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

87e minuut.
Pirates rent richting de bal. Matshitse rent richting de bal. Kgomane maakt een afschuwelijke overtreding. Matshitse moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Matshitse kan niet meer verder spelen. Augusti komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MRV UNITED Football club 43%, diepsloot care fc 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MRV UNITED Football club - diepsloot care fc 1:1