Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:07
  • Competitiewedstrijd: League II.02
  • Stadion: real XI Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1090
real XI Rapitsi Young Stars
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 20
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Bindell passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mngomeni de bal. Mngomeni probeert naar een medespeler te passen. Ramatsepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramatsepe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Mphafudi de bal. Otieno speelt de bal door. Bapela rent richting de bal. Ramatsepe verovert de bal door een tackle van achteren. Ramatsepe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Duma onderschept slim de pass. Duma met een sublieme pass. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sapula neemt de hoekschop.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Duma speelt de bal door. Sixaba speelt de bal door. Maulgue is nu in balbezit. Shale onderschept slim de pass. Shale geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Letsholonyane bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulu onderschept slim de pass. Zulu passt de bal in één keer door. Sapula bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapula geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
real XI - Rapitsi Young Stars 1:0

44e minuut.
Ramatsepe probeert naar een medespeler te passen. Letsholonyane heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Walaza. Walaza krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real XI 55%, Rapitsi Young Stars 45%.
real XI - Rapitsi Young Stars 1:0

47e minuut.
Issa speelt de bal door. Otieno kopt de bal weg. Duma heeft problemen om de bal te vangen. Sebola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bapela passt de bal in één keer door. Duma speelt de bal door. Letsholonyane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramatsepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramatsepe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Sapula verovert de bal door een tackle van achteren. Sapula probeert naar een medespeler te passen. Sebola rent richting de bal. Walaza is nu in balbezit. Walaza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Otieno bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsholonyane is nu in balbezit. Letsholonyane probeert naar een medespeler te passen. Ramatsepe is nu in balbezit. Ramatsepe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real XI - Rapitsi Young Stars 1:1

77e minuut.
Letsholonyane geeft een hoge lob. Mngomeni rent richting de bal. Ramatsepe is nu in balbezit. Ramatsepe haalt uit met een fantastische trap. O`Connor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Mngomeni onderschept slim de pass. Mngomeni probeert naar een medespeler te passen. Zulu speelt de bal door. Otieno is nu in balbezit. Otieno geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real XI 61%, Rapitsi Young Stars 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real XI - Rapitsi Young Stars 1:1