Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viderz FC Tembisa Peacekona club
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.6
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Evans rent richting de bal. Sikhosana verovert de bal door een tackle van achteren. Katongo is nu in balbezit. Sikhosana rent richting de bal. Sikhosana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Mqobongo trapt de bal weg. Da Silva kopt de bal weg. Mofokeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikhosana onderschept slim de pass. Sikhosana haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Mhlanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Niang rent richting de bal. Mhlanga is nu in balbezit. Mhlanga haalt uit met een fantastische trap. Still probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viderz FC - Tembisa Peacekona club 0:1

15e minuut.
Mhlanga onderschept slim de pass. Mhlanga speelt de bal door. Da Silva rent richting de bal. Niang onderschept slim de pass. Niang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Daar is Evans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katongo is nu in balbezit. Lekhuleng is nu in balbezit. Sikhosana onderschept slim de pass. Sikhosana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Mofokeng geeft een hoge lob. Inworp. Jowa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Katongo is nu in balbezit. Katongo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ndzuzo passt de bal met de wreef. Maphalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Maphalla geeft de bal voor. Sikhosana bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikhosana schiet op doel. Schamrel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Lekhuleng speelt de bal door. Niang rent richting de bal. Niang passt de bal zonder na te denken. Mhlanga is nu in balbezit. Mhlanga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viderz FC 43%, Tembisa Peacekona club 57%.
Viderz FC - Tembisa Peacekona club 0:1

48e minuut.
Mqobongo probeert de bal aan de voet te houden. Mqobongo geeft de bal voor. Tshabalala bereikt de bal nog maar net als eerste. Mhlanga verovert de bal door een tackle van achteren. Mhlanga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Khwenenyane passt de bal in één keer door. Koali is nu in balbezit. Koali speelt de bal door. Niang is nu in balbezit. Niang geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Viderz FC - Tembisa Peacekona club 0:2

63e minuut.
Khwenenyane geeft een hoge lob. Da Silva controleert de bal met de borst. Evans speelt de bal door. Mhlanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mhlanga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Maphalla geeft een hoge lob. Daar is Jowa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sikhosana bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikhosana haalt uit met een fantastische trap. Schamrel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viderz FC - Tembisa Peacekona club 1:2

73e minuut.
Da Silva heeft problemen om de bal te vangen. Niang is nu in balbezit. Niang passt de bal zonder na te denken. Mhlanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mhlanga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Mofokeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekhuleng rent richting de bal. Katongo onderschept slim de pass. Sikhosana rent richting de bal. Sikhosana schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viderz FC 47%, Tembisa Peacekona club 53%.
Viderz FC - Tembisa Peacekona club 1:2