Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LUPHANI FC Fufu strikers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.4
matig Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Seakamela heeft problemen om de bal te vangen. Seakamela passt de bal zonder na te denken. Ngambi is nu in balbezit. Niang verovert de bal door een tackle van achteren. Niang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Palacios probeert naar een medespeler te passen. Seakamela rent richting de bal. Gqosha bereikt de bal nog maar net als eerste. Seakamela onderschept slim de pass. Seakamela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Sekano passt de bal zonder na te denken. Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandes passt de bal zonder na te denken. Palacios rent richting de bal. Palacios geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Fernandes kopt de bal weg. Daar is Moyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sekano rent richting de bal. Sekano draait met de bal, schiet en ... Augustine probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Moyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandes verovert de bal door een tackle van achteren. Fernandes passt de bal in één keer door. Seakamela bereikt de bal nog maar net als eerste. Seakamela draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LUPHANI FC - Fufu strikers 1:0

42e minuut.
Cameron is nu in balbezit. Cameron geeft een hoge lob. Inworp. Biemba met een snelle inworp. Niang geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Moyo rent richting de bal. Moyo geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kukame de bal onder controle te krijgen. Jacobs is nu in balbezit. Jacobs haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LUPHANI FC 45%, Fufu strikers 55%.
LUPHANI FC - Fufu strikers 1:0

47e minuut.
Kukame speelt de bal door. Cameron bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandes speelt de bal door. Seakamela rent richting de bal. Seakamela haalt uit met een fantastische trap. Vorster probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Fernandes passt de bal zonder na te denken. Sekano rent richting de bal. Sekano probeert naar een medespeler te passen. Seakamela rent richting de bal. Seakamela draait met de bal, schiet en ... Vorster kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Biemba kopt de bal weg. Niang probeert naar een medespeler te passen. Loke heeft problemen om de bal te vangen. Jacobs is nu in balbezit. Jacobs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LUPHANI FC - Fufu strikers 1:1

59e minuut.
Moyo rent richting de bal. Fernandes verovert de bal door een tackle van achteren. Fernandes passt de bal in één keer door. Seakamela bereikt de bal nog maar net als eerste. Seakamela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Fernandes controleert de bal met de borst. Ngambi is nu in balbezit. Niang begaat een overtreding. Ngambi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ngambi kan niet meer verder spelen. Maseko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LUPHANI FC 41%, Fufu strikers 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LUPHANI FC - Fufu strikers 1:1