Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LUPHANI FC Madrid Chiefs
Normal Tactiek 451
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 26.4
average Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Sekano speelt de bal door. Seakamela is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mohammed. Mohammed krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Kukame geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Devine de bal onder controle te krijgen. Sekano probeert naar een medespeler te passen. Seakamela rent richting de bal. Seakamela haalt uit met een fantastische trap. Kgomane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Ndzuzo de bal onder controle te krijgen. Sekano is nu in balbezit. Sekano schiet op doel. Kgomane maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LUPHANI FC - Madrid Chiefs 1:0

25e minuut.
Loke geeft de bal voor. Modu Ranele is nu in balbezit. Seakamela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Seakamela krijgt een gele kaart. Modu Ranele raakt geblesseerd tijdens het duel. Mabuza zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kukame kopt de bal weg. Marilican bereikt de bal nog maar net als eerste. Marilican draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kgomane met een harde bal richting middenveld. Marilican kopt de bal weg. Devine is nu in balbezit. Devine draait met de bal, schiet en ... Mapela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Marilican rent richting de bal. Marilican probeert naar een medespeler te passen. Devine rent richting de bal. Devine draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Kukame de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Armstrong speelt de bal door. Kukame is nu in balbezit. Devine is nu in balbezit. Devine draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LUPHANI FC 54%, Madrid Chiefs 46%.
LUPHANI FC - Madrid Chiefs 1:0

63e minuut.
Cameron bereikt de bal nog maar net als eerste. Modu Ranele verovert de bal door een tackle van achteren. Modu Ranele met een sublieme pass. Devine bereikt de bal nog maar net als eerste. Devine schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Mapela trapt de bal weg. Masenia is nu in balbezit. Sekano onderschept slim de pass. Sekano schiet op doel. Kgomane werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Fernandes speelt de bal door. Ngambi rent richting de bal. Casnar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Casnar krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Cameron met een sublieme pass. Sekano rent richting de bal. Modu Ranele rent richting de bal. Sekano onderschept slim de pass. Sekano geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LUPHANI FC 51%, Madrid Chiefs 49%.
LUPHANI FC - Madrid Chiefs 1:0