Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Movers fc LSB sport
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 21.6
matig Schieten matig
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Vilakazi met een snelle inworp. Freeguard probeert naar een medespeler te passen. Rangers speelt de bal door. Rhode rent richting de bal. Rhode draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Movers fc - LSB sport 1:0

6e minuut.
Rhode verovert de bal door een tackle van achteren. Matlala onderschept slim de pass. Bax rent richting de bal. Rhode rent richting de bal. Rhode schiet op doel. Mophaleng bokst de bal weg.

8e minuut.
Freeguard geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Akkad de bal onder controle te krijgen. Tembo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhode onderschept slim de pass. Rhode haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Matlala bereikt de bal nog maar net als eerste. Phogojane rent richting de bal. Watson verovert de bal door een tackle van achteren. Matlala verovert de bal door een tackle van achteren. Matlala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Watson rent richting de bal. Watson speelt de bal door. Akkad speelt de bal door. Rhode is nu in balbezit. Rhode haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Profs trapt de bal weg van het doel. Tembo kopt de bal weg. Shumana probeert de bal aan de voet te houden. Matlala bereikt de bal nog maar net als eerste. Matlala haalt uit met een fantastische trap. Profs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Ramokadi speelt de bal door. Haskins rent richting de bal. Haskins speelt de bal door. Matlala is nu in balbezit. Matlala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bell is nu in balbezit. Rhode verovert de bal door een tackle van achteren. Rhode passt de bal zonder na te denken. Matlala bereikt de bal nog maar net als eerste. Matlala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Movers fc - LSB sport 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Movers fc 51%, LSB sport 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Movers fc - LSB sport 1:1

47e minuut.
Watson geeft een hoge lob. Bax rent richting de bal. Bax geeft de bal voor. Rhode bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhode draait met de bal, schiet en ... Mophaleng bokst de bal weg.

62e minuut.
Phogojane schiet op doel. Na een snelle pass probeert Shumana de bal onder controle te krijgen. Matlala bereikt de bal nog maar net als eerste. Matlala schiet op doel. Profs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Movers fc - LSB sport 1:2

62e minuut.
Bax probeert naar een medespeler te passen. Rhode heeft problemen om de bal te vangen. Matlala bereikt de bal nog maar net als eerste. Matlala draait met de bal, schiet en ... Profs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Akkad geeft een lange en hoge pass. Mpangi probeert de bal aan de voet te houden. Rhode bereikt de bal nog maar net als eerste. Bax bereikt de bal nog maar net als eerste. Bax schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Klungelig pakt Freeguard de bal. Gumede rent richting de bal. Gumede geeft een hoge lob. Matlala is nu in balbezit. Matlala draait met de bal, schiet en ... Profs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gumede met de inworp. Phogojane bereikt de bal nog maar net als eerste. Phogojane haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Shumana de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Watson kan de bal niet met de borst controleren. Rangers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangers passt de bal met de wreef. Phogojane is nu in balbezit. Phogojane schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Movers fc 40%, LSB sport 60%.
Movers fc - LSB sport 1:2