Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abahlaseli Speed booster
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 20.3
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Cook passt de bal zonder na te denken. Vilakazi rent richting de bal. Fish is nu in balbezit. Vilakazi verovert de bal door een tackle van achteren. Vilakazi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Davis is nu in balbezit. September rent richting de bal. Davis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Davis krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Matsau rent richting de bal. Mohammed onderschept slim de pass. Mohammed speelt de bal door. Azor rent richting de bal. Azor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abahlaseli - Speed booster 1:0

23e minuut.
Mohammed heeft problemen om de bal te vangen. Matsau bereikt de bal nog maar net als eerste. Matsau met een sublieme pass. Shange is nu in balbezit. Shange draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Sibiya met een sublieme pass. Masanabo heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Mwase zijn tegenspeler op de grond. Mwase krijgt een gele kaart.

36e minuut.
September bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis onderschept slim de pass. Davis met een sublieme pass. Azor rent richting de bal. Azor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Abahlaseli - Speed booster 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abahlaseli 50%, Speed booster 50%.
Abahlaseli - Speed booster 2:0

49e minuut.
Cook rent richting de bal. Cook probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Matsau de bal. Azor is nu in balbezit. Azor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Mohammed passt de bal in één keer door. Cook is nu in balbezit. Sibiya begaat een overtreding. Cook moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cook kan niet meer verder spelen. Tulare komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Lewis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Davis met de inworp. Vilakazi rent richting de bal. Vilakazi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Fish is nu in balbezit. Tulare bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulare probeert naar een medespeler te passen. Shange is nu in balbezit. Shange haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Shange onderschept slim de pass. Shange draait met de bal, schiet en ... Dindi kopt de bal weg. Shange bereikt de bal nog maar net als eerste. Shange schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Howie trapt de bal weg. Matsau kopt de bal weg. Tulare met een sublieme pass. Shange bereikt de bal nog maar net als eerste. Shange schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abahlaseli 58%, Speed booster 42%.
Abahlaseli - Speed booster 2:0