Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LSB sport Happy Royals
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 19.1
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Phogojane verovert de bal door een tackle van achteren. Phogojane speelt de bal door. Matlala is nu in balbezit. Matlala schiet op doel. Allan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LSB sport - Happy Royals 1:0

13e minuut.
Phogojane met een sublieme pass. Klungelig pakt Jam-Jam de bal. Matlala bereikt de bal nog maar net als eerste. Matlala draait met de bal, schiet en ... Radford probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Jam-Jam de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gumede geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tembo springt en kopt de bal. Ramokadi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Harris is nu in balbezit. Gumede onderschept slim de pass. Gumede geeft de bal voor. Klungelig pakt Matlala de bal. Matlala draait met de bal, schiet en ... Allan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Phogojane passt de bal in één keer door. Ramokadi rent richting de bal. Ramokadi geeft een hoge lob. Matlala is nu in balbezit. Matlala schiet op doel. Allan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Bell rent richting de bal. Bell geeft een hoge lob. Purdon speelt de bal door. Bartlett heeft problemen om de bal te vangen. Bartlett geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Daar is Harris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phogojane onderschept slim de pass. Phogojane passt de bal zonder na te denken. Matlala bereikt de bal nog maar net als eerste. Matlala schiet op doel. Allan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Radford geeft de bal voor. Mpangi is nu in balbezit. Mpangi passt de bal met de wreef. Matlala bereikt de bal nog maar net als eerste. Matlala schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LSB sport - Happy Royals 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LSB sport 50%, Happy Royals 50%.
LSB sport - Happy Royals 2:0

49e minuut.
Ramokadi speelt de bal door. Phogojane is nu in balbezit. Phogojane probeert naar een medespeler te passen. Matlala bereikt de bal nog maar net als eerste. Matlala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LSB sport - Happy Royals 3:0

60e minuut.
Klungelig pakt Gumede de bal. Phogojane bereikt de bal nog maar net als eerste. Phogojane passt de bal met de wreef. Matlala is nu in balbezit. Matlala haalt uit met een fantastische trap. Allan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Maphuste geeft een hoge lob. Daar is Tembo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Profs tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Profs krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Phogojane rent richting de bal. Phogojane probeert naar een medespeler te passen. Jam-Jam rent richting de bal. Matlala onderschept slim de pass. Matlala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Profs passt de bal in één keer door. Mpangi is nu in balbezit. Mpangi met een sublieme pass. Purdon rent richting de bal. Purdon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kotoane passt de bal in één keer door. Bartlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartlett met een sublieme pass. Hartley rent richting de bal. Hartley haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LSB sport 35%, Happy Royals 65%.
LSB sport - Happy Royals 3:0