Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Movers fc Bills Fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 19.7
matig Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


16e minuut.
Watson bereikt de bal nog maar net als eerste. Magolego is nu in balbezit. Magolego passt de bal in één keer door. Rhode is nu in balbezit. Rhode schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Doeltrap. Mlwane trapt de bal weg. Bax kopt de bal weg. Rhode bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhode schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Profs trapt de bal weg. Larsen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bax. Larsen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Larsen kan niet meer verder spelen. Bezuidenhout komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Mthembu geeft de bal voor. Bezuidenhout kopt de bal weg. Kaondera rent richting de bal. Magolego rent richting de bal. Magolego haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Daar is Malashe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akkad is nu in balbezit. Akkad probeert naar een medespeler te passen. Rhode heeft problemen om de bal te vangen. Rhode draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Movers fc 54%, Bills Fc 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Movers fc - Bills Fc 0:0

53e minuut.
Daar is Magolego, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shumana bereikt de bal nog maar net als eerste. Magolego onderschept slim de pass. Magolego haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Movers fc - Bills Fc 0:1

66e minuut.
Bax is nu in balbezit. Rhode bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezuidenhout verovert de bal door een tackle van achteren. Bax onderschept slim de pass. Bax schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Movers fc 47%, Bills Fc 53%.
Movers fc - Bills Fc 0:1