Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tornado upt Speed booster
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


23e minuut.
Mwafulirwa speelt de bal door. Tulare rent richting de bal. Tulare passt de bal in één keer door. Shange rent richting de bal. Shange haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Fish passt de bal zonder na te denken. Shange rent richting de bal. Tulare bereikt de bal nog maar net als eerste. Shange is nu in balbezit. Shange haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado upt - Speed booster 0:1

37e minuut.
September probeert naar een medespeler te passen. Mwafulirwa is nu in balbezit. Mwafulirwa geeft een lange en hoge pass. Shange bereikt de bal nog maar net als eerste. Shange haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Matsau geeft de bal voor. Mbidzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulare tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tulare krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tornado upt 60%, Speed booster 40%.
Tornado upt - Speed booster 0:1

48e minuut.
Fish onderschept slim de pass. Fish geeft de bal voor. Shange probeert de bal aan de voet te houden. Tulare bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulare haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Daar is Matsau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartman is nu in balbezit. Fish tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fish krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Tulare met een sublieme pass. Shange is nu in balbezit. Tulare bereikt de bal nog maar net als eerste. Shange bereikt de bal nog maar net als eerste. Shange haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado upt - Speed booster 0:2

61e minuut.
Matsau probeert de bal aan de voet te houden. Niemack rent richting de bal. September maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag September naar de kleedkamers voor een vroege douche.

83e minuut.
Lewis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Niemack zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bartman is nu in balbezit. Bartman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon schiet op doel. Chalwe bokst de bal weg. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado upt - Speed booster 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tornado upt 48%, Speed booster 52%.
Tornado upt - Speed booster 1:2